PromoVesti

BRC Škola trčanja počinje! Od sada možeš da biraš jutarnji ili večernji termin!

Nema komentara

Program BRC Škole trčanja u Beogradu počinje za nešto više od mesec dana! U prolećnoj sezoni ima puno novina, a sada je vreme da zauzmeš svoje mesto!

16 nedelja koje će ti promeniti život!

BRC Škola Trčanja je program koji postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života. Isto tako, omogućava onima koji imaju prekid u treniranju da se na zdrav i bezbolan način vrate ovoj aktivnosti.

Sve ovo ne bi bilo tako fantastično da ne pokrećemo neverovatnu energiju gde god se pojavimo zajedno (putovanja, izleti, trke, Ada, kej kod Brankovog…).

Sve informacije i prijavni formular možeš pronaći na sajtu .

Kako izgleda program od 4 meseca?

Kroz Školu trčanja je prošlo oko 4000 ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. Treniramo 3x nedeljno za početak. 

Osnovna ideja je da trčanje čini da se osećate dobro, a da vas ne umara, ne stresira dodatno i ne opterećuje. U Školi trčanja govorimo o skladnom, harmoničnom i funkcionalnom telu i trčanju koje će doprineti poboljšanju sveukupnog života pojedinca.

Treninge trčanja prati edukacija, treninzi snage, zajednički nastup na trkama, izleti jednom mesečno na sjajnim lokacijama u prirodi…

Ako već dugo pokušavaš da promeniš navike, pokreneš sebe i život okreneš na bolje ako te trčanje mami a teško ti je da to uradiš sam/a – prijavi se! Broj mesta je ograničen na 120 – rezerviši svoje na vreme.

Gde i kada treniramo

Treninzi Škole trčanja se održavaju tri puta nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike. Trčimo uvek napolju. Biraj svoju bazu – lokaciju gde ćeš trenirati preko radne nedelje:

Večernja grupa (NOVI BEOGRAD)

  • Ponedeljak: 18:30 – 20:00 (ula 19:00 – 20:30) – Brankov most, Novi Beograd
  • Sreda: 18:30 – 20:00 (ula 19:00 – 20:30) – Brankov most, Novi Beograd
  • Subota: 10:00 – 11:30 (jun/jul 08:00 – 09:30) – Ada Ciganlija, klub Šuma

Jutarnja grupa (NOVI BEOGRAD)

  • Utorak: 10:00 – 11:30 (jul 09:00 – 10:30) – BRC Runners Hub, Dorćol
  • Četvrtak: 10:00 – 11:30 (jul 09:00 – 10:30) – BRC Runners Hub, Dorćol
  • Subota 10:00 – 11:30 (jun/jul 08:00 – 09:30) – Ada Ciganlija, klub Šuma

Šta da radim kada mi ne odgovara neki od termina?

U Školi svakog meseca dobijaš program rada, tako da trening možeš da uradiš “za domaći”, pre škole/posla ili na putovanju. Sve što je potrebno jeste da se javiš treneru u zatvorenoj Viber grupi kroz koju komuniciramo! Na taj način ne zaostaješ za grupom i ravnomerno napreduješ.

Prvi dan u Školi trčanja

Nova grupa BRC Škole trčanja kreće 01. aprila 2023-e! Tada će se održati kratka prezentacija, treneri će odgovarati na sva pitanja upisnika, a nakon toga održaće se i probni trening.

Prijavi se online i blagovremeno primaj obaveštenja o početku programa!

Šta je novo ove sezone?

Zato što ste vi to tražili – uvodimo ponovo jutarnju grupu za početnike, koja će trenirati na Dorćolu (vidi termine gore), a subotom smo svi zajedno na Adi, sa grupama koje treniraju poslepodne kod Brankovog mosta.

Druga novina odnosi se na Premium paket Škole trčanja – gde uz kompletan program Škole trčanja dobijaš i pregled kod nutricioniste i to kod Dr Gifing (Centar za hrono ishranu i preventivnu medicinu)! Svi polaznici Škole trčanja će moći da koriste usluge Centra do kraja 2023-e!

Saznaj šta je sve uključeno u Školarinu na ovom linku!


Za sve dodatne informacije poseti , ili piši na mail: kontakt@belgraderunningclub.com.

Belgrade Indoor Meeting: Bibić, Gardašević i Simović prvi, Jovančević drugi
Može li alpsko skijanje da pomogne tvom trčanju? I šta kad nema snega kao ove zime?
Tags: , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed