Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Prodata prva trka zaposlenih u Hrvatskoj – B2B run

Dijana i Viktor Vetturelli iz kompanije Vetturelli potpisali su ugovor o prodaji prve poslovne trke u Hrvatskoj B2B run, čiji su i inicijatori. Ugovor je u sredu potpisan sa švajcarskim Infrontom, jednom od vodećih evropskih kompanija za sportski menadžment.

Za sada nisu hteli da objave vrednost prodaje, dok kao motiv za ovaj korak navode želju za povratkom na temeljni biznis kompanije.

“Organizacija događaja nije u središtu našeg poslovanja, a kako je B2B run u protekle tri godine izrastao u najmasovniji poslovni događaj u Hrvatskoj, smatram da je ovo pravi trenutak da ga prepustimo Infrontu koji se specijalizovao za organizaciju takvih događaja. Uverena sam da će na dobrim temeljima B2B run priča u Hrvatskoj rasti i dalje”, izjavila je Dijana Vetturelli prilikom potpisivanja ugovora.

 

Direktor Infronta Lars Gerling  je tom prilikom govorio o potencijalu korporativnih događaja poput B2B runa, koji u Nemačkoj broji i do 200 hiljada trkača u 17 gradova. Naglasio je da se, osim značajnih benefita po zdravlje, na takvim događajima neretko sklapaju i novi poslovi.

Posrednici u sklapanju ovog ugovora, ujedno i odgovorne osobe za sve vezano za B2B run ispred Infronta, su direktor kompanije Swim bike run sport Jurica Barać i suvlasnik te kompanije Marko Žunić.

Vetturelliji će im ostati kao podrška u početnom periodu, a Barać i Žunić za sada neće menjati koncept trke.

Ove godine će se trka ponovno održati u četiri grada u Hrvatskoj, pa će se tako osim u Zagrebu 13. septembra, trčati i 10. maja u Splitu, 24. maja u Rjeci, i 14. juna u Osjeku.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

* Naslovna

Šesto izdanje Serbia Business Run, serije poslovnih trka i najveći sportsko-kompanijski događaj u istoriji naše zemlje, održaće se u maju i junu 2021. godine, ...

Najave trka

Niš, kao treći najveći grad u Srbiji, dobija svoju timsku poslovnu trku na 5 km na kojoj pravo nastupa imaju zaposleni iz niških kompanija....

Dnevne opservacije

Trčanje.rs je 23. avugsta 2009. godine (10 godina!) organizovalo prvo zajedničko okupljanje i trčanje jednog kruga oko Ade Ciganlije. To me je podstaklo da...

Najave trka

SBB Serbia Business Run 19. septembra prvi put ove godine dolazi u prestonicu jugoistočne Srbije. Niš, kao treći najveći grad u Srbiji, dobija svoju...