Vesti

Prodata prva trka zaposlenih u Hrvatskoj – B2B run

Nema komentara

Dijana i Viktor Vetturelli iz kompanije Vetturelli potpisali su ugovor o prodaji prve poslovne trke u Hrvatskoj B2B run, čiji su i inicijatori. Ugovor je u sredu potpisan sa švajcarskim Infrontom, jednom od vodećih evropskih kompanija za sportski menadžment.

Za sada nisu hteli da objave vrednost prodaje, dok kao motiv za ovaj korak navode želju za povratkom na temeljni biznis kompanije.

„Organizacija događaja nije u središtu našeg poslovanja, a kako je B2B run u protekle tri godine izrastao u najmasovniji poslovni događaj u Hrvatskoj, smatram da je ovo pravi trenutak da ga prepustimo Infrontu koji se specijalizovao za organizaciju takvih događaja. Uverena sam da će na dobrim temeljima B2B run priča u Hrvatskoj rasti i dalje“, izjavila je Dijana Vetturelli prilikom potpisivanja ugovora.

 

Direktor Infronta Lars Gerling  je tom prilikom govorio o potencijalu korporativnih događaja poput B2B runa, koji u Nemačkoj broji i do 200 hiljada trkača u 17 gradova. Naglasio je da se, osim značajnih benefita po zdravlje, na takvim događajima neretko sklapaju i novi poslovi.

Posrednici u sklapanju ovog ugovora, ujedno i odgovorne osobe za sve vezano za B2B run ispred Infronta, su direktor kompanije Swim bike run sport Jurica Barać i suvlasnik te kompanije Marko Žunić.

Vetturelliji će im ostati kao podrška u početnom periodu, a Barać i Žunić za sada neće menjati koncept trke.

Ove godine će se trka ponovno održati u četiri grada u Hrvatskoj, pa će se tako osim u Zagrebu 13. septembra, trčati i 10. maja u Splitu, 24. maja u Rjeci, i 14. juna u Osjeku.

Fred Libo – veliki prijatelj Beogradskog maratona
Why Fitness goals are important. And boring, but essential
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed