Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Život se nastavlja kretanjem! BRC Škola trčanja vrši upis novih članova

Možda nam nikada nije bilo jasnije da kretanjem jačamo svoj imunitet, ali zadržavamo i svoj mir i opšte psihofiziško stanje na visokom nivou. U ovakvim periodima (upravo izlazimo iz jednog vrlo stresnog), mnogi su (možda po prvi put) osetili potrebu da počnu sa novim navikama, da se više kreću ili da se bave određenim sportom. Dobra vest je da je trčanje kao stvoreno za sve navedeno, i da za par nedelja kreće letnja sezona Škole trčanja u Beogradu.

BRC Škola trčanja produžila je, usled vanrednog stanja, rok za prijave novih članova. Program počinje upisom 23. i 24. maja 2020. i trajaće 16 nedelja.

Dakle, jubilarna, 15. generacija školaraca, kreće u avanturu za manje od mesec dana!

Sve informacije i prijavni formular možete pronaći na sajtu www.skolatrcanja.com.

Rane prijave su omogućene sve do 21. maja! To znači da do tada važi jeftinija cena. Prijave nakon toga će biti moguće po regularnoj ceni, ukoliko bude slobodnih mesta.

Zamisli sebe na Beogradskom maratonu ili Trci zadovoljstva!

Šta vas sve očekuje u novoj sezoni

BRC Škola trčanja je grupni program vežbanja na otvrenom koji stvara preduslov za kvalitetno bavljenje trčanjem. 

Cilj Škole trčanja je da postanete srećniji, zdraviji i jači ljudi, brži i bolji trkači i trkačice. U sklopu tog iskustva, istrčaćete svojih prvih 5km, 10km ili 21km ili nastupiti na nekoj velikoj trci (Beogradski maraton na primer je odložen za oktobar, i ovo je sjajna prilika da se pripremite za svoje prvo učešće!).

Inače, sve je zamišljeno kao kurs od 16 nedelja koji vas uvodi u trčanje i menja vam život! Osim treninga tri puta nedeljno, svake nedelje imamo jedno predavanje ili radionicu. Ivan Radenković, kreator programa Škole Trčanja

To je program koji postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života. Isto tako, omogućava onima koji imaju prekid u treniranju, da se na zdrav i bezbolan način vrate trčanju. Sve ovo ne mora biti naporan, već zabavan proces, jer počinjemo zajedno!

Ovako je bilo pred Ljubljanski maraton na kraju sezone 2019.

Dan upisa i prvi trening

Tačnije – vikend upisa! Upis će se odigravati u 6 termina u BRC Runners Hub-u:

  • 23. maj 2020. godine u 11:00
  • 23. maj 2020. godine u 13:00
  • 23. maj 2020. godine u 15:00
  • 24. maj 2020. godine u 11:00
  • 24. maj 2020. godine u 13:00
  • 24. maj 2020. godine u 15:00

BRC Runners Hub powered by Push se nalazi na Dorćolskom keju, u ulici Tadeuša Košćuška 78.

Klik na sliku za uvećanu mapu

Zvanični upis i prvi (pokazni) trening odigraće se u ovim terminima. Svi zainteresovani takođe mogu da dođu u bilo kom od termina, ako žele da čuju više o programu.

Da li je BRC Škola samo za početnike?

Otvorena je i za iskusnije trkače i trkačice, tj. one koji su već  istrčali polumaraton i hoće da istrče svoj lični rekord ili ceo maraton na primer.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Ti to možeš!

Kako, kada i gde treniramo

Kroz Školu trčanja je prošlo nekoliko hiljada ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. Treniramo 3x nedeljno. 

Osnovna ideja je da trčanje čini da se osećate dobro, a da vas ne umara, dodatno stresira i opterećuje. U Školi trčanja govorimo o skladnom, harmoničnom i funkcionalnom telu i trčanju koje će doprineti poboljšanju sveukupnog života pojedinca.

Trčimo na dve lokacije, na kojima je obezbeđen prostor za presvlačenje (a i tuširanje, osveženje, druženje, edukaciju – u Hubu).

  • PONEDELJAK 19:00 – 20:30, Dorćol, BRC Runners Hub
  • SREDA 19:00 – 20:30, Dorćol, BRC Runners Hub
  • SUBOTA 09:00 – 10:30, Ada Ciganlija, klub Šuma

Pridržavamo se svih mera i uredbi propisanih od strane Ministarstva omladine i sporta, a koje se tiču okupljanja i izvođenja treninga na otvorenom, u cilju suzbijanja epidemije korona virusa.

Cena Škole trčanja

Cena celokupnog programa je povoljnija od mesec dana personalnih treninga i iznosi 13.990 RSD, a za rane prijave važi cena od 11.990 RSD (*za uplate u celosti do 21.05.2020.)

Omogućeno je i plaćanje na dve rate, od po 7.500 rsd (prva rata se plaća do upisa).

BONUS: Svi školarci dobijaju na poklon kvalitetnu funkcionalnu majicu u vrednosti od 3000 dinara, kao i zdravstveni pregled u privatnoj ordinaciji

Upoznaj trenerski tim na www.skolatrcanja.com

Ovog leta treniramo u najbolijm uslovima do sada, a treneri će se postarati  da izgradite pozitivne navike, steknete formu svog života i završite željenu trku!

Za sve dodatne informacije posetite sajt BRC Škole trčanja, ili pišite na mail: kontakt@belgraderunningclub.com.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

* Naslovna

Naš Veroljub Zmijanac, jedan je od pionira modernog trkačkog pokreta u Srbiji i osnivač Trčanje.rs, Beogradskog trkačkog kluba i serije trka Serbia Business Run....

Zdravlje

Redovno džogiranje može da produži život u proseku za šest godina, otkriće je novog istraživanja danskih naučnika. „Sa sigurnošću možemo reći da trčanje produžava...

* Naslovna

Program BRC Škole trčanja u Beogradu počinje sa treningom za deset dana! Sve informacije i prijavni formular možete pronaći na sajtu www.skolatrcanja.com. Rane prijave su...

* Naslovna

Trčanje je jedan od najboljih i najefikasnijih načina vežbanja za sagorevanje masnih naslaga i mršavljenja. Mnogi sadašnji trkači su prvobitno želeli da smršaju i...