Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Više od trčanja! Otvorene prijave za program BRC Škole trčanja

Kroz dva meseca kreće prolećno/letnja sezona Škole trčanja u Beogradu! Družimo se 6 meseci za vreme kojih ćeš steći naviku redovnog rekreiranja, steći ooogromnu količinu životnih znanja i upoznati sjajne ljude (malo ćemo zajedno i da putujemo!).

BRC Škola trčanja otvara novu grupu! Program počinje upisom 02. aprila 2022. i trajaće 25 nedelja (6 meseci).

Dakle, jubilarna 20. generacija školaraca, kreće u avanturu za tačno dva meseca!

Sve informacije i prijavni formular možete pronaći na sajtu www.skolatrcanja.com.

Rane prijave su omogućene sve do 28. marta! To znači da do tada važi jeftinija cena. Prijave nakon toga će biti moguće po regularnoj ceni, ukoliko bude slobodnih mesta.

Šta vas sve očekuje u novoj sezoni

BRC Škola trčanja je grupni program vežbanja na otvrenom koji stvara preduslov za kvalitetno bavljenje trčanjem. 

Cilj Škole trčanja je da postanete srećniji, zdraviji i jači ljudi, brži i bolji trkači i trkačice. U sklopu tog iskustva, istrčaćete svojih prvih 5km, 10km ili 21km ili nastupiti na nekoj velikoj trci.

Sve je zamišljeno kao kurs od 25 nedelja koji vas uvodi u trčanje i menja vam život! Osim treninga tri puta nedeljno, svake nedelje imamo jedno predavanje ili radionicu.

Ivan Radenković, kreator programa Škole Trčanja

To je program koji postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života. Isto tako, omogućava onima koji imaju prekid u treniranju, da se na zdrav i bezbolan način vrate trčanju. Sve ovo ne mora biti naporan, već zabavan proces, jer počinjemo zajedno!

Kroz Školu trčanja je prošlo nekoliko hiljada ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. 

Da li je BRC Škola samo za početnike?

Otvorena je i za iskusnije trkače i trkačice, tj. one koji su već  istrčali polumaraton i hoće da istrče svoj lični rekord ili ceo maraton na primer.

Ti ti možeš!

Kako, kada i gde treniramo

Kroz Školu trčanja je prošlo nekoliko hiljada ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. Treniramo 3x nedeljno. 

Osnovna ideja je da trčanje čini da se osećate dobro, a da vas ne umara, dodatno stresira i opterećuje. U Školi trčanja govorimo o skladnom, harmoničnom i funkcionalnom telu i trčanju koje će doprineti poboljšanju sveukupnog života pojedinca.

Treninzi BRC Škole trčanja se održavaju 3x nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike:

  • Ponedeljak 18:30 – 20:00, Novi Beograd, Brankov most (jul, avgust 19:00)
  • Sreda 18:30 – 20:00, Novi Beograd, Brankov most (jul, avgust 19:00)
  • Subota 10:00 – 11:30, Ada Ciganlija, klub Šuma (jul, avgust 08:00)

Ovog proleća i leta treniramo u najboljim uslovima do sada, a treneri će se postarati da izgradite pozitivne navike, steknete formu života i završite željenu trku!

Za sve dodatne informacije posetite sajt BRC Škole trčanja, ili pišite na mail: kontakt@belgraderunningclub.com.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Ona trči

Marija Tešić Fidelak je majka dvoje dece, preduzetnica, trkačica i žena koja se izborila sa karcinomom grlića materice! Porazgovarali smo sa Marijom o tome...

Vesti

Upis u Školu trčanja je počeo! Najveći rekreativni trkački klub u našoj zemlji Beogradski trkački klub (BRC) i ove jeseni poziva sugrađane da budu...

Trening snage i trčanje

Snaga za trčanje vam je neophodna jer je ona temelj na kojem stoji kvalitetno trčanje. Ako mišići nisu dovoljno snažni, a zglobovi stabilni u...

Vesti

Svečanost pod nazivom “Heroji su među nama” koju organizuje Beogradski maraton, ove godine obeležila su priznanja za pojedince i organizacije koje su doprinele razvoju...