Vesti

Otvorene prijave za WELLFIT 2012

Nema komentara

Organizatori Sajma fitnesa, velnesa i zdravog života WELLFIT 2012, obaveštavaju sve zainteresovane da su od 7. marta otvorene prijave za učestvovanje. Organizatori predviđaju da će 15. i 16. septembra u Belexpocentru okupiti više od 50 vodećih fitness klubova, velnes i spa centara iz svih delova Srbije, proizvođača opreme za fitnes i bodybuilding trening, sportske opreme za vežbanje, uvoznika i distributera dijetalnih proizvoda u ishrani…

Već najavljeni Bike Show, kao prateći program WELLFIT-a, još jedan je razlog, zašto svako ko voli i živi zdrav život mora biti deo ovog događaja. Ljubitelji dvotočkaša će 2012. godine imati prilike po prvi put na jednom mestu da vide najnovije modele najpoznatijih svetskih proizvođaća, a biće ponuđeni bicikli svih vrsta i klasa. Pored toga, biće izloženi rezervni delovi i alati, servisna oprema, pneumatici, oprema za zaštitu, stručna literature (katalozi, časopisi, magazini)..

Misija organizatora sajma – „Želja nam je da na jednom mestu okupimo sve aktere fitness i wellness scene. Na učestvovanje i saradnju pozivamo sve naše domaće fitness stručnjake, trenere i instruktore, vlasnike i menadžere fitness centara i klubova iz cele Srbije, proizvođače i uvoznike opreme, kao i raznih drugih korisnika fitness usluga, jer verujemo da i Srbiji i svetu imaju šta pokazati“.

Bike Show@Wellfit će postati jedna od atraktivnijih manifestacija, pre svega što su dvotočkaši izuzetno popularni u našoj zemlji. Velika pažnja biće usmerena i na prateće sadržaje, a majstori vožnje će na otvorenom prostoru ispred Belexpocentra prikazati umešnost u upravljanju biciklima.

Još par razloga više zašto biti deo WELLFIT-a sigurno su i Body&Mind konvencije koje organizatori najavljuju, a na koje je ulaz moguć jedino sa kupljenom wellfit kotizacijom. Body&Mind zona će biti omiljeno mesto za opuštanje tokom, a posebno nakon radne nedelje. Slično ovome, Trčanje.rs organizuje JogaRUN, jogu za trkače i trkačice.

Trčanje.rs: Ovaj sajam je prava stvar na našoj fitnes sceni, a prvi put je održan prošle godine. Wellfit 2011 je bio mesto i za trkačke koji su mogli da se testiraju na ergometru, kao i da isprobaju Compex masažu i suplemente prilagođene trkačima. I mi smo učestvovali. 

Da li ste bili prošle godine ili čuli za ovaj sajam? 

Srećan 8. mart
Tornička Bobija – vikend treking sa Extreme Summit Team-om

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed