TrkeVesti

Trenirali smo sa Ognjenom Stojanovićem!

Nema komentara

Ekipa koja je juče prisustvovala Nike+ Run Club Beograd treningu imala je zadovoljstvo da trenira sa Ognjenom Stojanovićem, 22-togodišnjim triatloncem, trenutnim šampionom države i sjajnim mladim čovekom.

Ognjen nas je svojom energijom, neposrednošću i strašću prema treningu bukvalno oduvao. Pored sjajnog načina vođenja treninga, Ognjen je spremio niz vežbica tehnika trčanja koje je pokupio radeći sa svetskim triatlon trenerima i družeći se sa elitnim takmičarima iz čitavog sveta.

Ivan Radenković, Direktor RRCT je rekao: „Mene je oduševila ideja da smo imali priliku da treninramo sa šampionom. Retko se ukazuju prilike u životu da upoznaš nekog ko ima tek 22 godine a poseduje taj nivo znanja, uspeha, posvećenosti… Predivno iskustvo.“

Dobili smo odlične savete koji provereno rade i niz pojašnjenja na koji način se neke možda jednostavne stvari  (kao što je položaj ruku) odražavaju na celokupan osećaj pri trčanju, a samim tim brzinu i efikasnost trčanja.

Ogi je odgovarao i na pitanja članova, te smo govorili o ishrani (slobodno posolite malo više hrane, nakon jakog treninga leti na kojem se puno znojite), patikama (koje treba menjati ako krene da vas boli pokosnica) i drugim važnim trkačkim temama.

Za kraj, pozivamo vas da se priključite Nike+ Run Club Beograd i ekipi Trčanje.rs, četvrtakom u 19h. Ovaj puta nas je bilo +60. Atmosfera i sam trening su bili odlični. Pratite www.facebook.com/NikeRunningSrbija za novosti, jer uskoro krećemo sa novim akcijama.

Upoznajte Bojana Marića – našeg prvog Ironman-a
Dan Aktivnih zaposlenih – 22. jul 2012.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed