TriatlonTrkeVesti

Upoznajte Bojana Marića – našeg prvog Ironman-a

2 komentara

U sredu, 04. 07. 2012. u 18h u Road Runners Club-u Trčanje.rs (Gospodar Jovanova 33) imaćemo priliku da se kroz razgovor upoznamo sa Bojanom Marićem, našim prvim Ironman-om!

Bojan Marić je ostvario najveći san triatlonaca iz celog sveta – završio je Ironman na Havajima. Iskoristili smo priliku dok je Bojan u Beogradu da ga pozovemo na naša redovna druženja sredom u 18h.

Bojan danas živi u Americi gde radi kao triatlon trener, a među triatloncima i triatlonkama koji su u njegovim rukama nalaze se i oni sa vrhunskim sportskim rezultatima. Boki je i odličan prijatelj i trener mnogim našim trkačima i triatloncima.

Obavezno dođite da čujete jednu sjajnu priču o triatlonu kao životnom stilu, da postavite pitanja koja vas zanimaju, da se inspirišete za velike životne promene koje triatlon donosi.

Možda ćete baš sutra dobiti onaj podsticaj koji vam je potreban da biste načinili svoj prvi triatlonski korak.

Zagrebački triatlon 2012 [FOTO]
Trenirali smo sa Ognjenom Stojanovićem!

Povezani članci

2 komentara. Leave new

  • Evo jedan predlog nevezano za Ironman,možda bi mogli dublje da obradite temu o tome šta se događa kada vežbamo i kako i zbog čega neki sportisti postaju „navučeni“ na vežbanje(na eng.exercise addiction);imajte na umu da je to „negativni“aspekt fizičkog vežbanja.Ironman takmičari su posebno pogodni za ovu kategoriju sportista zbog velikog obima vežbanja.

    Odgovori
  • Bilo bi lepo ako biste napravili jedan video zapis o Bojanovom izlaganju. Tu se ima „svašta pametno čuti i naučiti“ jer je reč o Čoveku koji je više od 20 godina u triatlonu i koji je postigao odličan rezultat tokom karijere.
    Pogotovu za nas koji opravdano nismo u prilici da dođemo a redovno pratimo „Trčanje“.
    Unapred zahvalan i veliki pozdrav!

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed