LaLiga, Adidas, Under Armour,  Holodia, Colosseum Sport – predstavnici vodećih svetskih sports-tech organizacija i kompanija govoriće o tehnološkoj revoluciji u sportu, 7. maja na „Sports Tech webinaru – Catch the momentum of sports-tech revolution“, koji Naučno-tehnološki park Beograd organizuje u saradnji sa izraelskim partnerom Colosseum Sport.

Online seminar biće održan od 16h na ZOOM platformi. Učešće je besplatno uz obaveznu registraciju na LINKU.

Webinar je namenjen svim profesionalcima u sportu, sportskim organizacijama, udruženjima, preduzetnicima, bivšim i aktivnim sportistima, kao i studentima zainteresovanim za razvoj novih tehnoloških rešenja u sportskoj industriji. Uz predstavljanje uspešnih primera i implementiranih rešenja, u fokusu će biti digitalizacija sportskih organizacija, liga i takmičenja, novi načini za pristup i angažovanje fanova, razvoj sportista i saradnja sa startapima. 

Cilj webinara je podizanje svesti o važnosti i primeni, kao i preduzetničkom potencijalu koje donosi rastuća industrija sportskih tehnologija, te upoznavanje sportskih profesionalaca sa aktuelnim biznis i tehnološkim trendovima kako bismo zajedno iskoristili momentum rastućeg uticaja sportskih tehnologija za bolji učinak svih aktera u sportskoj industriji.

Agenda webinara dostupna je OVDE.

Webinar se organizuje u okviru Colosseum Sports Tech Serbia, prvog programa podrške sports-tech startapima, koji Naučno-tehnološki park Beograd realizuje u saradnji sa izraelskom organizacijom Colosseum Sport.

Pridruži se tehnološkoj revoluciji u sportu – obezbedi svoje mesto na ’’Sports Tech webinaru – Catch the momentum of sport-tech revolution’’, koji Naučno-tehnološki park Beograd organizuje 7. maja od 16h. Učešće je besplatno uz obavezne prijave na: https://bit.ly/3aAgpmV.

Više info na stranicama Colosseum Sports Tech Serbia. (@colosseum_sports_tech_serbia)