Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

Evo šta smo radili na snimanju za novu kolekciju sportske opreme

Mi trkači smo jedna krajnje nesavršena bića. Ali, istina je da samo mi to znamo! U očima onih koji ne trče (bilo zato što ne mogu ili ne znaju da mogu) trkači su “svemoguća” bića. Slično je i sa onima koji redovno treniraju u teretani, ili se bave nekim drugim sportom – redovno i pasionirano.

Mi možemo da završimo radni dan sa ukočenim vratom ili glavoboljom, ali nećemo završiti nedelju bez dva do četiri treninga. Mi možemo da hendlujemo pripremu zdravih obroka, društvene obaveze, omiljenu knjigu, boravak u prirodi, pospremanje i polumaraton, sve u jednom vikendu!

Da li ti tvoj outfit daje osećaj moći?

Kada stignemo na trku, gde ćemo definitivno biti ufotkani (a možda se pojavimo i na nekoj naslovnici) – volimo kad smo uklopili opremu ili imamo najnoviji outfit. Nisu toga svi svesni, ali što više trčimo, definitivno više obraćamo pažnju na to šta se slaže, šta je najfunkcionalnije, šta nam dobro stoji i šta nam prija.

Na kraju dana, kvalitetna oprema za trčanje je zaista važna

Zanimljivo je da nas to kako izgledamo dosta interesuje i na početku, kada prvi put uplatimo teretanu ili rešimo da trčimo na prometnoj stazi. Obrni okreni, vraćamo se na tu tačku, bez obzira kog smo pola.

Prema čemu biraš odeću za vežbanje? Da li je nosiš i u slobodno vreme?

Činjenica je da izgled skupine trkača na prosečnoj trci nije nimalo važan. Druga činjenica je ta da ako nas neko gleda sa strane – izgledamo i ovako i onako, ali sigurno ne modno osvešćeno!

Zato smo probali novu “gym” kolekciju Shape it up, inspirisanu trkačima, koju je pripremio Extreme Intimo. Kako oni kažu, kolekcija je za sve one koji treniraju srcem, koji se daju i koji se ne predaju!

To znači da nije samo sportska, već i lajfstajl kolekcija! Isprobali smo bukvalno sve – i mušku i žensku liniju, potrčali smo u njoj, radili vežbe…

Extreme Intimo proleće/leto 2020.

Ali ono što je nama bilo najinteresantnije, jeste kako izgleda kampanja za jednu sportsku kolekciju, behind the scenes! Našli smo se u ulozi modela, jer ko će bolje izneti nego oni kojima je kolekcija namenjena!

Trkači su često uzori, ali ovog puta smo bili i modeli za sportsku opremu

Bilo je ludo i nezaboravno, jer niko od nas nije profesionalni model, ali jesmo pasionirani rekreativci, sportisti i pre svega profesionalci u svemu što radimo. Slušali smo fotografa i sugestije marketing tima kao da nam čitava karijera zavisi od toga. Radili smo sve moguće i nemoguće poze, trčali smo golišavi na zimi, obišli smo nekoliko “fotogeničnih” lokacija…

Frizerka i šminkerka, iako zlatnih ruku, nisu želele da nas previše ulepšavaju, jer realno, ko se toliko sprema za trening (mada ako pitate moju koleginicu Nevenu, postoji minimum šminke koji je odgovarajući za trening, ali o tom drugo prilikom).

Advertisement. Scroll to continue reading.

Stvari koje zaista nosimo na treningu, trkama ali i do grada, ili džima…

Što se tiče kolekcije – ženski top i helanke (ili šorts) su nešto što definitivno nosimo na trkama i treninzima ove sezone, a sve ostale komade od pamuka definitivno nosimo pre i posle trke, do džima, do grada… ono kada hoćemo da izgledamo dobro iako smo se “raspali” na trčanju.

Majica sa otvorenim leđima i natpisom “too fit to quit” je favorit među devojkama! A cela kolekcija je mix&match.

Da li jogu radije praktikujete unutra ili napolju?

“Dečaci” su bili u njihovim omiljenim bojama, i moram priznati muška kolekcija deluje kao nešto što bih i sama navukla, kada želim nešto mekano i fino, da ne kažem flafičasto. Šta da radim, fini pamuk tako utiče na žene.

Plava boja ne mora da bude “hladna”

Evo kako je sve ispalo

Zanimljivo iskustvo, nema šta! Osim što su nas snimali, snimili smo i mi njih! Možda ste već videli “behind the” scene na našim društvenim mrežama.

Proces nam se zapravo dopao do te mere da smo odlučili da probijamo granice i dalje – kroz Underpants run!

Proleće leto kolekcija je dostupna u svim radnjama Extreme Intimo od danas. Izmiksujte i “mečujte” svoju kombinaciju!

Evo kako je ispalo! Šta kažete?

1 Comment

1 Comment

  1. Tijana Popadić

    14.02.2020 at 13:04

    sjajni ste :D

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Oprema za trčanje

Kada se spoje kiša i trčanje, najteži deo je napraviti prvi korak i izaći napolje, posle toga sve je lakše i vredi truda. Samo...

Oprema za trčanje

U mnogim mestima širom zemlje i regiona, zimsko vreme je već stiglo, a ako još nije pogodilo mesto gde živite, na putu je. Zato...

* Naslovna

Čim dani postanu kratki, kišoviti i hladni, trkači razmišljaju o toplijoj opremi za trening. Jedan od najvažnijih komada opreme u hladnom periodu godine je...

* Naslovna

Leto je stiglo i čini se da nećemo u skorije vreme trčati na temperaturama ispod 25°C, a gotovo je izvesno da će biti još...