blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

Ne propustite jedinstveni tim-bilding spektakl na severu Vojvodine – SUBOTICA BUSINESS RUN 2020

Najveći poslovno-kompanijski događaj u Srbiji, serija poslovnih trka Serbia Business Run okupiće ove godine preko 11.000 zaposlenih iz 700 najfit kompanija u 4 najveća poslovna centra Srbije: Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Subotici.

Drugu godinu za redom, Subotica će biti domaćin prve trke u seriji – Subotica Business Run u četvrtak 16. aprila na Palićkom jezeru. 

Kroz trčanje i zabavu okupljamo 700 zaposlenih iz 100 organizacija privatnog i javnog sektora. U trci na 5km mogu da učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola, fakulteta…bez ograničenja pola učesnika i broja učesnika. 

A  kako je bilo prošle godine, pogledajte video

Kroz trčanje i zabavu okupljamo 700 zaposlenih iz 100 organizacija privatnog i javnog sektora. U trci na 5km mogu da učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola, fakulteta…bez ograničenja pola učesnika i broja učesnika. 

Okupi svoj tim, prijavi se na vreme i uštedi >>> Subotica Business Run

RANE PRIJAVE po najboljim cenama ističu u četvrtak 12. marta.

Ušli smo u petu godinu postojanja serije Serbia Business Run sa unapređenim konceptom i doživljajem. Već od prvog kontakta sa trkom Subotica Business Run, osećaj je drugačiji, jer vas očekuje novi, pregledniji i jednostavniji informacioni sistem za registraciju.

Subotica Business Run 2019

Ove godine okupljamo SVE zaposlene, ali i članove porodica, prijatelje

Ako ne možeš da trčiš ili hodaš 5km, dođi da podržiš kolege, jer “KO NE TRČI, NAVIJA!”

Kreirali smo specijalne NAVIJAČKE PAKETE kako bismo uključili sve vas koji želite da učestvujete! Dođite da navijate za vaše timove i uz to se sjajno provedete! U pakete je uključena večera i piće, pristup trkačkom gradu i žurka. Saznaj više ovde

Infostud Grupa: Najbrojniji tim na Subotica Business Run 2019

Poziv za kompanije: Omogućite svojim zaposlenima VIP tretman podržavajući DIVAC stipendiste i u 2020!

I ove godine nastavljamo saradnju sa Fondacijom Ana i Vlade Divac u zajedničkoj misiji da omogućimo školovanje više od 500 izvrsnih srednjoškolaca koji imaju otežane uslove odrastanja. 

U 2019. smo prikupili 960.000 din za 10 stipendija, zahvaljujući donacijama 6 društveno-odgovornih kompanija koje su učestvovale na trkama SBR serije. Više o ovoj akciji saznajte ovde .

Pridružite nam se: hajde da podržimo i zaposlene i talentovane đake! 

Pomažući Divac stipendiste omogućavate svojim zaposlenima VIP tretman na sledeći način: obezbeđivanjem posebnog šatora samo za vašu kompaniju, okupljate tim na jednom mestu i dobijate veću vidljivost u trkačkom gradu u izdvojenom segmentu VIP CHARITY ZONE u organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac.

Okupi svoj tim, prijavi se na vreme i uštedi >>> BusinessRun


Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Vesti

U petak, 23. decembra na Savskom keju održana je “Trka za šume” velika akcija pošumljavanja u okviru koje je zasađeno 250 stabala (100 zimzelenih...

Vesti

Schneider Electric Belgrade Business Run održana je u četvrtak, 29. septembra na Adi Ciganliji sa do sada najvećim brojem takmičara iz kompanija kojeposluju u...

Najave trka

Serbia Business Run je najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji! U seriji je do sada učestvovalo preko 1000 kompanija i 20000 zaposlenih. Trke se održavaju...

Trening

Trčanje i outdoor aktivnosti su jedna od pet jutarnjih navika koje treba da uradite pre 12:00 kako bi vam radni dan na poslu bio...