* Naslovna

Ne propustite jedinstveni tim-bilding spektakl na severu Vojvodine – SUBOTICA BUSINESS RUN 2020

Nema komentara

Najveći poslovno-kompanijski događaj u Srbiji, serija poslovnih trka Serbia Business Run okupiće ove godine preko 11.000 zaposlenih iz 700 najfit kompanija u 4 najveća poslovna centra Srbije: Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Subotici.

Drugu godinu za redom, Subotica će biti domaćin prve trke u seriji – Subotica Business Run u četvrtak 16. aprila na Palićkom jezeru. 

Kroz trčanje i zabavu okupljamo 700 zaposlenih iz 100 organizacija privatnog i javnog sektora. U trci na 5km mogu da učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola, fakulteta…bez ograničenja pola učesnika i broja učesnika. 

A  kako je bilo prošle godine, pogledajte video

Kroz trčanje i zabavu okupljamo 700 zaposlenih iz 100 organizacija privatnog i javnog sektora. U trci na 5km mogu da učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola, fakulteta…bez ograničenja pola učesnika i broja učesnika. 

Okupi svoj tim, prijavi se na vreme i uštedi >>> Subotica Business Run

RANE PRIJAVE po najboljim cenama ističu u četvrtak 12. marta.

Ušli smo u petu godinu postojanja serije Serbia Business Run sa unapređenim konceptom i doživljajem. Već od prvog kontakta sa trkom Subotica Business Run, osećaj je drugačiji, jer vas očekuje novi, pregledniji i jednostavniji informacioni sistem za registraciju.

Subotica Business Run 2019

Ove godine okupljamo SVE zaposlene, ali i članove porodica, prijatelje

Ako ne možeš da trčiš ili hodaš 5km, dođi da podržiš kolege, jer “KO NE TRČI, NAVIJA!”

Kreirali smo specijalne NAVIJAČKE PAKETE kako bismo uključili sve vas koji želite da učestvujete! Dođite da navijate za vaše timove i uz to se sjajno provedete! U pakete je uključena večera i piće, pristup trkačkom gradu i žurka. Saznaj više ovde

Infostud Grupa: Najbrojniji tim na Subotica Business Run 2019

Poziv za kompanije: Omogućite svojim zaposlenima VIP tretman podržavajući DIVAC stipendiste i u 2020!

I ove godine nastavljamo saradnju sa Fondacijom Ana i Vlade Divac u zajedničkoj misiji da omogućimo školovanje više od 500 izvrsnih srednjoškolaca koji imaju otežane uslove odrastanja. 

U 2019. smo prikupili 960.000 din za 10 stipendija, zahvaljujući donacijama 6 društveno-odgovornih kompanija koje su učestvovale na trkama SBR serije. Više o ovoj akciji saznajte ovde .

Pridružite nam se: hajde da podržimo i zaposlene i talentovane đake! 

Pomažući Divac stipendiste omogućavate svojim zaposlenima VIP tretman na sledeći način: obezbeđivanjem posebnog šatora samo za vašu kompaniju, okupljate tim na jednom mestu i dobijate veću vidljivost u trkačkom gradu u izdvojenom segmentu VIP CHARITY ZONE u organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac.

Okupi svoj tim, prijavi se na vreme i uštedi >>> BusinessRun


Darko Lukić: Kratkoročni ciljevi su ključ motivacije za dugoročno bavljenje sportom, a moj trenutni cilj je da istrčim maratone na svih 7 kontinenata
Evo šta smo radili na snimanju za novu kolekciju sportske opreme
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed