* NaslovnaVesti

Donirajte vaše sportske rekvizite!

Nema komentara

Udruženje građana „Element“, čiji rad možda poznajete kroz web portal besplatansport.com, konačno je blizu realizacije ideje „Fabrika pokreta“ ili „Movement factory“.

U želji da sport bude dostupan svima, misija udruženja pomera svoje granice u pravcu organizovanja besplatnih fizičkih aktivnosti za socijalno ugrožene kategorije stanovništva.

Glavni zadatak – učiniti bavljenje sportom dostupnim onima koji to sebi ne mogu da priušte

U cilju ostvarivanja novog zadatka aktivno rade na osnivanju sportsko-rekreativnog centra “Movement Factory”. U okviru centra bili bi besplatno organizovani različiti sportsko-rekreativni sadržaji vođeni visoko obrazovnim stručnim kadrom, tokom cele godine. Pored fizičkih aktivnosti, centar bi organizovao i različite vrste radionica, usmerene na razvoj socijalizacije, kreativnosti i fizičke kulture pokreta i kretanja u njenom najširem smislu. 

Više o projektu saznajte na ovom linku.

Rekreacija i sport su se pokazali kao najadekvatniji i najhumaniji način za postizanje vidnih rezultata u poboljšanju bio-psiho-socijalnih karakteristika osoba sa invaliditetom. Takođe, ciljna fizička aktivnost umanjuje devijantna ponašanja kod dece i omladine i odvraća maloletnike od negativnih društvenih aktivnosti, odnosno pred-delinkventnog ponašanja, pre nego što budu uvučeni u vršenje krivičnih dela. 

Nezvanično saznajemo da se u udruženju nadaju da će startovati krajem proleća ove godine, a trenutno se prikupljaju sredstva. Između ostalog, svako ko ima viška sportskih rekvizita može da pomogne!

Vaši sportski rekviziti su od velike važnosti! 

Imate stare tegove, vratilo ili strunjače, koje iz nekog razloga više ne želite da čuvate? Potrebe su vam se promenile ili jednostavno želite da raščistite/reorganizujete svoj životni prostor?       

DONIRANJEM sportske opreme koja vam više nije potrebna činite dobro delo i pomažete rad prvog sportskog centra za socijalno ugrožene

Udruženje građana Element će preuzeti rekvizite koji će biti korišćeni u prvom sportskom centru za socijalno ugrožene. 

Sportske rekvizite prikupljaju besplatno, pozovite ih radi dogovora! Tel/fax: 064/125-41-22, mail: besplatansport.com@gmail.com

Evo šta smo radili na snimanju za novu kolekciju sportske opreme
3. Zimski noćni polumaraton i Noćna sedmica – Spektakl već postaje tradicija!
Tags: , , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed