* BEOGRADSKI MARATON ** NaslovnaVesti

Beogradski maraton se odlaže za 18. oktobar 2020.

Nema komentara

Najnovija vest! Prenosimo današnje saopštenje Beogradskog maratona u celosti:

Dragi trkačice i trkači, poštovani prijatelji i partneri Beogradskog maratona,
na današnjem sastanku predstavnika Grada Beograda i organizatora Beogradskog maratona, dogovoreno je da se najveća međunarodna tradicionalna sportska manifestacija u našoj zemlji – 33. Beogradski maraton, koja je trebalo da bude održana 26. aprila – zbog pandemije Korona virusa proglašene od strane Svetske zdravstvene organizacije i vanrednih mera Vlade Republike Srbije koje sprovodi i Grad Beograd, a u cilju zaštite stanovništva od Korona virusa – odlaže se za nedelju 18.
oktobra 2020. godine
, termin koji je usaglašen i sa AIMS (Svetsko udruženje maratona i uličnih trka).

Zdravlje trkača, volontera, gledalaca i učesnika u organizaciji su nam uvek na prvom mestu. Stoga ćemo odgovorno i ozbiljno slediti sva uputstva nadležnih, stručnih službi i institucija kako bismo sa njima na vreme i na pravi način koordinisali sve predstojeće aktivnosti.

Mi kao organizatori, zajedno sa Gradom Beogradom i Republikom Srbijom nastavljamo sa redovnim aktivnostima i pripremama za održavanje 33. Beogradskog maratona kako bi ova izuzetno značajna manifestacija još jednom opravdala poverenje rekordnog broja do sada prijavljenih učesnika, partnera i institucija uključenih u organizaciju i na najbolji način promovisala Grad Beograd i Republiklu Srbiju.

Sa današnjim danom prijavljeno je preko 6000 učesnika, uključujući preko 1200 učesnika iz 57 zemalja sveta. Svi oni, kao i bar 3000 novih učesnika i gostiju koje očekujemo na ovogodišnjem događaju veruju da će i 33. Beogradski maraton 2020. biti festival zdravlja, trčanja, zabave i opšteg zadovoljstva – baš kao i u 32 prethodna izdanja.

Zahvaljujemo Vam se na razumevanjanju.

Doživite najbolji tim bilding sa kolegama na SUBOTICA BUSINESS RUN – rane prijave još 2 dana!
Strahinja Trakić – Sebe vidim kao ambasadora zdravog, sportskog načina života
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed