Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

OTVORENE SU SUPER RANE PRIJAVE ZA SERBIA BUSINESS RUN 2022!

Naredne godine se sprema nikad zabavnija, sedma po redu, Serbia Business Run serija najboljih trkačko-poslovnih manifestacija i prijave su već otvorene.

Šta je Serbia Business Run?

Serbia Business Run je najveći nacionalni team-building događaji koji inspirišu na zajedništvo, kretanje, produktivan i zdrav život. Do sada je na događajima učestvovalo preko 750 kompanija i 16000 zaposlenih.

U skladu sa dosadašnjim iskustvom stalnog rasta brojnosti i kvaliteta događaja, organizatori za sledeću godinu najavljuju najbrojniju seriju sa još zabavnijim programom za učesnike tokom i nakon trke.

Kada se održava Serbia Business Run?

Serbia Business Run trke se održavaju u četiri grada u Srbiji.

Kao i prethodne godine, u četri najveća poslovna centra u Srbiji:

  • Novom Sadu 07.04.2022.
  • Subotici 21.04.2022.
  • Nišu 08.09.2022..
  • Beogradu 29.09.2022.

Kako iskoristiti SUPER rane prijave?

Prijavite se na sajtu Serbia Business Run-a.

Mogućnost registracije ove godine započinje super ranim prijavama, koje će trajati do 31. decembra, i koje mogu pomoći kompanijama da višak ostvarenih sredstava u ovoj godini realizuju tako što će već sada investirati u svoje zaposlene.

Za sve kompanije koje se prijave u ovom periodu organizatori su pripremili i luksuzne plakete kojima učesnici mogu da ukrase svoj poslovni prostor.

Ukoliko želite da nagradite svoje najfit kolege i prijavite tim za učestvovanje na ovom
jedinstvenom poslovnom-sportskom događaju, sve informacije i mogućnosti prijave možete pogledati na sajtu Serbia Business Run-a koji je dobio novo ruho.

Iako su protekle 2 godine donele jako puno neizvesnosti, onemogućile i odložile sve naše sportske planove, ove godine je ipak uspešno održan Business Run u sva četiri grada. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su ostali uz nas i radujemo se našim zajedničkim podvizima sledeće godine!

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

lifestyle

Postoji bezbroj tekstova na temu šta je to što dobijamo od trčanja, i zašto bi trebalo da trčimo. I mi smo pisali više puta...

Trening

Ako prvi put čujete termin “retro” trčanje, tu smo da objasnimo. Retro trčanje je umetnost trčanja unazad. U Kini je ovaj način trčanja česta...

lifestyle

Znamo da hladno vreme i zima sa sobom donosi nedostatak motivacije. Dobra vest je da je dan sve duži, ali dok se ne izjednači...

lifestyle

#onokad treba da ideš na trening, a ustvari bi najradije pao jedan izležavitis u krevetu… Ali…onda se setiš svoje ekipe iz kluba… I da...