Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

OTVORENE SU SUPER RANE PRIJAVE ZA SERBIA BUSINESS RUN 2022!

Naredne godine se sprema nikad zabavnija, sedma po redu, Serbia Business Run serija najboljih trkačko-poslovnih manifestacija i prijave su već otvorene.

Šta je Serbia Business Run?

Serbia Business Run je najveći nacionalni team-building događaji koji inspirišu na zajedništvo, kretanje, produktivan i zdrav život. Do sada je na događajima učestvovalo preko 750 kompanija i 16000 zaposlenih.

U skladu sa dosadašnjim iskustvom stalnog rasta brojnosti i kvaliteta događaja, organizatori za sledeću godinu najavljuju najbrojniju seriju sa još zabavnijim programom za učesnike tokom i nakon trke.

Kada se održava Serbia Business Run?

Serbia Business Run trke se održavaju u četiri grada u Srbiji.

Kao i prethodne godine, u četri najveća poslovna centra u Srbiji:

  • Novom Sadu 07.04.2022.
  • Subotici 21.04.2022.
  • Nišu 08.09.2022..
  • Beogradu 29.09.2022.

Kako iskoristiti SUPER rane prijave?

Prijavite se na sajtu Serbia Business Run-a.

Mogućnost registracije ove godine započinje super ranim prijavama, koje će trajati do 31. decembra, i koje mogu pomoći kompanijama da višak ostvarenih sredstava u ovoj godini realizuju tako što će već sada investirati u svoje zaposlene.

Za sve kompanije koje se prijave u ovom periodu organizatori su pripremili i luksuzne plakete kojima učesnici mogu da ukrase svoj poslovni prostor.

Ukoliko želite da nagradite svoje najfit kolege i prijavite tim za učestvovanje na ovom
jedinstvenom poslovnom-sportskom događaju, sve informacije i mogućnosti prijave možete pogledati na sajtu Serbia Business Run-a koji je dobio novo ruho.

Iako su protekle 2 godine donele jako puno neizvesnosti, onemogućile i odložile sve naše sportske planove, ove godine je ipak uspešno održan Business Run u sva četiri grada. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su ostali uz nas i radujemo se našim zajedničkim podvizima sledeće godine!

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Oprema za trčanje

Kako da izaberemo najbolje patike za trčanje u 2022? To je verovatno nemoguća misija jer ne postoji jedna patika za koju bi smo mogli...

Vesti

Nenad Zivkovic je 11. decembra istrčao deonicu od Kruševca do Kopaonika u dužini od 84km sa ukupnim usponom od 2000mnv. Izabrao je baš ovaj...

Vesti

Tifanne Thayme, Kanađanka koja živi u Dubajiu, je oborila Ginisov svetski rekord (očekuje ratifikaciju) na Adnoc Abu Dhabi maratonu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u...

Vesti

U petak, 23. decembra na Savskom keju održana je “Trka za šume” velika akcija pošumljavanja u okviru koje je zasađeno 250 stabala (100 zimzelenih...