Najave trkaTrke

Budi deo „Konjic Summer Festa“ u gradu koji spaja Bosnu sa Hercegovinom

Nema komentara

Nakon vrlo uspešne četiri godine, peta, jubilarna mora da bude na još većem nivou. Do sada ste se mogli uveriti u kvalitet „Konjičkog cenera“, a ove godine vas očekuje nešto sasvim novo. Međunarodni festival „Konjic Summer Fest“ će ove godine spojiti tri letnja dana, od 30.06. do 02.07., a grad koji spaja Bosnu sa Hercegovinom obogatiti sa kvalitetnim festivalom.

Baci pogled na ostale najave trka ovde.

„Grawe Konjički Cener“ i „Relay Race“

U sklopu samog festivala je „Grawe Konjički Cener“. Trka koja će se održati na 10 km dužine, preko 5 mostova ovog lepog grada. U samom centru Konjica, sa Mosta ljubavi, kao i u centru festivala, trka će startati 01.07.2023. godine u 19:30 sati.

Organizatori su mislili i na one koji ne mogu da istrče 10km, pa su u raspored uvrstili i „Relay Race“, muško žensku štafetu, a za naše najdraže mališane tu je „Bingo kids run“.

„Konjic Summer Festa“ i Garden City Business run

Nešto novo, što ovom festivalu daje novu dimenziju, je trka koja će se održati 30.06.2023. Radi se prvoj hercegovačkoj Business utrci pod nazivom Garden City Business run. Dokaz da se mislilo na svakoga.

To će da bude prva hercegovačka Business utrka, koju će pratiti popratni sadržaji kao što je EXPO I FORUM, prilike za kvalitetno druženje „poslovnjaka“ van kancelarija.

„ZANAT“ KONJIC: RUČNI RAD – MEDALJA / SUVENIR ZA SVE FINIŠERE JUBILARNOG PETOG KONJIČKOG CENERA

Posebno dizajnirane, a svaka ručno rađena – rezbarena, predstavljaju nešto novo, do sad neviđeno. Spoj su medalje i suvenira, a nešto što će vas posebno natjerati da završite trku od 10 kilometara i ponesete sa sobom ručni rad ZANAT-a.

https://www.instagram.com/reel/CsEatxoLsw4/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Naravno, turizam nismo izostavili, pa smo pripremili razne aktivnosti, od posete Titovog bunkera, splavarenja, raftinga, planinarenja. Sve to kako bi i vi mogli uživati u svim čarima Grada Konjica koji je na domaku Sarajeva i Mostara.

Domaćin festivala je grad Konjic i hotel Garden City. U sklopu festivala će se održati solistički koncert. A čeka vas i DJ Run Party te i druge zabavne aktivnosti koje će svakako biti poznate u narednom periodu.

Sve informacije možete naći na web stranici kluba www.pace.ba ili Instagram i Facebook stranici festivala Konjic Summer Fest.

Košutnjak Challenge Race: Prva u nizu trka Challenge lige SEFS-a
Pet velikih španskih polumaratona ujedinilo se u Nacionalnoj seriji trka Plátano de Canarias
Tags: , , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed