Connect with us

Hi, what are you looking for?

* BEOGRADSKI MARATON *

Na Beogradskom maratonu oboren rekord po broju učesnika – danas je Medal Monday

33. Beogradski maraton je okupio rekordan broj učesnika. Ulicama Beograda je protrčalo više od 9.000 maratonaca i polumaratonaca, dok je u trci zadovoljstva učestvovalo preko 15.000 sugrađana.

Ovu vest danas ne možemo da nastavimo ali možemo da vas pozovemo da zajedno proslavimo proleće i zajedničku strast prema trčanju. Virus nas jeste omeo ali hajde da ne dozvolimo da nas pobedi.

Beogradski maraton 2020 – Medal monday

Danas je ponedeljak i dan je da okačimo svoje medalje sa Beogradskog maratona na instagrame i facebook-e i da postavimo stvari na svoje mesto. Vraćamo se na stazu čim ovo prođe, biće nas još više, bićemo još brži i nećemo stati.

Do tada ostajte ponosni trkači i spremajte se, sanjajte i planirajte. Budite motivisani jer je proleće tu, kraj izolacije je blizu. Staza čeka, nove medalje čekaju.

Danas svi kačimo omiljenu sliku sa Beogradskog maratona na društvene mreže. U opisu fotografije zapišite svoju motivacionu poruku upućenu sebi, nekom vama dragom trkaču ili svim trkačima. Tagujte nas (@trcanje) da možemo da prikupimo sve vaše slike i izjave.

5 najboljih po izboru redakcije objavljujemo kao kolaž na sajtu i nagrađujemo besplatnim startninama za Beogradski maraton 18.10.2020.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

* BEOGRADSKI MARATON *

U nedelju 7. Novembra se održava najveći maraton na svetu TCS New york City Marathon. Fred Lebow je osnivač ove trke i vizionar koji...

* Naslovna

Imunitet ili imuni sistem predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma, koji ima ulogu da zaštiti organizam od različitih stranih tela. Deo sistema nam je dat,...

Vesti

dm Ženska trka će se održati u subotu 2. oktobra 2021. na Adi Ciganliji u Beogradu. Trku organizuje Beogradski maraton uz potporu dm-a koji...

* BEOGRADSKI MARATON *

Beogradski trkački klub osvojio najviše trofeja na 34. Beogradskom maratonu. Tri člana Beogradskog trkačkog kluba na pobedničkom postolju! U vikendu za nama održan je...