Connect with us

Hi, what are you looking for?

* BEOGRADSKI MARATON *

Na Beogradskom maratonu oboren rekord po broju učesnika – danas je Medal Monday

33. Beogradski maraton je okupio rekordan broj učesnika. Ulicama Beograda je protrčalo više od 9.000 maratonaca i polumaratonaca, dok je u trci zadovoljstva učestvovalo preko 15.000 sugrađana.

Ovu vest danas ne možemo da nastavimo ali možemo da vas pozovemo da zajedno proslavimo proleće i zajedničku strast prema trčanju. Virus nas jeste omeo ali hajde da ne dozvolimo da nas pobedi.

Beogradski maraton 2020 – Medal monday

Danas je ponedeljak i dan je da okačimo svoje medalje sa Beogradskog maratona na instagrame i facebook-e i da postavimo stvari na svoje mesto. Vraćamo se na stazu čim ovo prođe, biće nas još više, bićemo još brži i nećemo stati.

Do tada ostajte ponosni trkači i spremajte se, sanjajte i planirajte. Budite motivisani jer je proleće tu, kraj izolacije je blizu. Staza čeka, nove medalje čekaju.

Danas svi kačimo omiljenu sliku sa Beogradskog maratona na društvene mreže. U opisu fotografije zapišite svoju motivacionu poruku upućenu sebi, nekom vama dragom trkaču ili svim trkačima. Tagujte nas (@trcanje) da možemo da prikupimo sve vaše slike i izjave.

5 najboljih po izboru redakcije objavljujemo kao kolaž na sajtu i nagrađujemo besplatnim startninama za Beogradski maraton 18.10.2020.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

* BEOGRADSKI MARATON *

Ova priča je verovatno dobro poznata svakom trkaču koji ima iskustva sa trkama: dolazite na trku, počinjete da se raspakujete i shvatate da ste...

* BEOGRADSKI MARATON *

Intersport je tehnički sponzor 35. beogradskog maratona. U sklopu svog učesničkog paketa svaki trkač će dobiti vaučer koji donosi 30% popusta u Intersport radnjama...

Do 5 km

Ostalo je još mesec dana do ljubilarnog 35. Beogradskog maratona. Ako ste ikada želeli da osetite energiju i budete učesnik ove trke ovo je...

* BEOGRADSKI MARATON *

Tokom ovogodišnjeg 35. Beogradskog maratona biće održan sastanak Borda Direktora AIMS – Svetskog udruženja maratona i uličnih trka Beograd sredinom maja postaje centar svetskog...