* BEOGRADSKI MARATON ** NaslovnaNagradna igra

Na Beogradskom maratonu oboren rekord po broju učesnika – danas je Medal Monday

Nema komentara

33. Beogradski maraton je okupio rekordan broj učesnika. Ulicama Beograda je protrčalo više od 9.000 maratonaca i polumaratonaca, dok je u trci zadovoljstva učestvovalo preko 15.000 sugrađana.

Ovu vest danas ne možemo da nastavimo ali možemo da vas pozovemo da zajedno proslavimo proleće i zajedničku strast prema trčanju. Virus nas jeste omeo ali hajde da ne dozvolimo da nas pobedi.

Beogradski maraton 2020 – Medal monday

Danas je ponedeljak i dan je da okačimo svoje medalje sa Beogradskog maratona na instagrame i facebook-e i da postavimo stvari na svoje mesto. Vraćamo se na stazu čim ovo prođe, biće nas još više, bićemo još brži i nećemo stati.

Do tada ostajte ponosni trkači i spremajte se, sanjajte i planirajte. Budite motivisani jer je proleće tu, kraj izolacije je blizu. Staza čeka, nove medalje čekaju.

Danas svi kačimo omiljenu sliku sa Beogradskog maratona na društvene mreže. U opisu fotografije zapišite svoju motivacionu poruku upućenu sebi, nekom vama dragom trkaču ili svim trkačima. Tagujte nas (@trcanje) da možemo da prikupimo sve vaše slike i izjave.

5 najboljih po izboru redakcije objavljujemo kao kolaž na sajtu i nagrađujemo besplatnim startninama za Beogradski maraton 18.10.2020.

Prijavite se na besplatnu online konferenciju “Sport posle Korone #2 – Budućnost trčanja i univerzitetskog sporta Evrope”
Više od 8000 trkača u Kini obeležilo Beogradski maraton!
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed