Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Kako da se prijavite za 26. Beogradski maraton

Duh trčanja ne može da utihne. Ušli smo u poslednju nedelju pred 26. Beogradski maraton.

Elektornske prijave putem sajta su zatvorene.

Prijavni centar za 26. Beogrdski maraton

Prijavljivanje za učešće u polumaratonu i maratonu odvijaće se u Prijavnom centru koji će biti otvoren od 15. do 20.04.2013. godine, u Domu Vojske Srbije, u Francuskoj 2.

Radno vreme prijavnog centra:

  • Ponedeljak – 10h do 20h
  • Utorak – 10h do 20h
  • Sreda – 10h do 20h
  • Četvrtak – 10h do 20h
  • Petak – 10h do 20h
  • Subota – 20.04.2013. – 10h do 16h.

U nedelju 21.04.2013., takmičari koji su se već prijavili i platili svoj paket, a nisu iz Beograda, moćiće da preuzmu svoj paket u periodu od 7 – 8h. Mesto za preuzimanje (u nedelju) biće objavljeno naknadno.

Startnina za 26. Beogradski maraton

  • Startnina za takmičare koji su državljani Republike Srbije iznosi 1200 RSD
  • Startnina za strane državljane iznosi 3500 RSD – plaćanje u evrima nije moguće u prijavnom centru*

*Državljani Crne Gore i Bosne i Hercegovine plaćaju startninu kao strani državljani

Trka zadovoljstva – Svi zajedno trčimo za život

I ove godine je učešće na trci zadovoljstva na 5km besplatno. Na 26. Beogradskom maratonu svi učesnici ove trke moćiće da se uključe u humanitarnu akciju za pomoć deci koja boluju od retke Batenove bolesti.

Kako da se uključite:

  1. Kupovinom posebno dizajniranih majica “SVI ZAJEDNO – Trčim za Život”, od kojih će sav prihod, umanjen samo za troškove proizvodnje, biti uplaćen na račun organizacije “Život”.
  2. Kupovinom učesničkih brojeva za tradicionalnu “Trku zadovoljstva” na 26. Beogradskom maratonu – koja se ove godine zove “Trka za Život”. Sva prikupljena sredstava će biti uplaćena na račun organizacije “Život”. Učešće na samoj trci i sada je besplatno, a kupovinom učesničkog broja možete da date svoj lični doprinos borbi roditelja dece obolele od Batenove bolesti.

Majice i brojeve možete da kupite u prodavnicama SPORT VISION u Delta City-ju, u Ušće Shopping Centru i u Knez Mihailovoj ulici. Cena za majice je 990,00 dinara, a brojeva 300,00 dinara. Akcija traje od 11. do 22. aprila 2013.

Još informacija na zvaničnom sajtu trke – www.bgdmarathon.org

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

* BEOGRADSKI MARATON *

Prijave za 3. jesenji Beogradski polumaraton su zvanično otvorene! Svi trkači koji žele da iskoriste priliku da finiširaju trkačku sezonu u velikom stilu i...

* BEOGRADSKI MARATON *

Povodom tradicionalne dm Ženske trke u organizaciji Beogradskog maratona, danas je održana konferencija za medije u hotelu Mona Plaza na kojoj je najavljeno da...

Vesti

Delegacija Beogradskog maratona predvođena direktorom Darkom Habušem prisustvuje prestižnoj Evropskoj trkačkoj biznis konferenciji od 15. do 17. septembra 2022. u Stokholmu, u Švedskoj. Treće...

* BEOGRADSKI MARATON *

Ova priča je verovatno dobro poznata svakom trkaču koji ima iskustva sa trkama: dolazite na trku, počinjete da se raspakujete i shvatate da ste...