Vesti

Traži se 100 trkačica i trkača za stogodišnjicu slavnog događaja!

Nema komentara

Ove godine navršava se sto godina od herojskog proboja Solunskog fronta, kojim je „šačica Srba“ odlučila sudbinu Prvog svetskog rata.

U nameri da očuvamo sećanje na slavne pretke i da njihovim svetlim primerom prenesemo poruku novim generacijama, odlučili smo da se na ovogodišnjem 31. Beogradskom Maratonu, 21/04/2018, okupimo i zajedno kao jedan istrčimo polumaratonsku trku.

Kako će izgledati nastup na Beogradskom maratonu?

Trčaćemo u grupi, sa planiranim vremenom trke od 2:07:00. Naravno, ne ostavljamo svoje, pa smo spremni i da oborimo ritam ako bude potrebno, jer iznad svega namera je da od početka pa sve do kraja trke budemo zajedno i pokažemo da jedinstva ima i u ovim vremenima.

Cilj nam je 100 učesnika i trčanje u formaciji 5 kolona x 20 redova, zbog simbolike stogodišnjice

Ali može nas biti i više i manje, (za sada nas je 64) i svi ćemo imati identične majice sa adekvatnom simbolikom i posvetom:

„Našim div junacima, neustrašivim i vernim, koji grudima svojim otvoriše vrata slobodi i ostadoše tamo daleko, kao večni stanari na pragu otadžbine.“

Na svakih kilometar trke, 5 trkača sa začelja prelaziće na čelo kolone, a u finišu na Terazijama, pripremamo poseban gest poštovanja za naše junake.

Kako bi bili usklađeni na samoj trci, 14 ili 15/04/2018 organizovaćemo pripremno trčanje 10-12km, a potom će učesnicima biti podeljene majce za trku.

Ako želiš da nam se priključiš, možeš da se prijaviš na:

FB eventu ili direktno ovde:

[button color=“red“ size=“big“ alignment=“none“ rel=“follow“ openin=“samewindow“ url=“https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=v4j5cvGGr0GRqy180BHbRyMyoj1OzNhLiDnkh8ocW91UQUJTV1lXVUpENUY1T0FIWkRYQkw1Mks5Ny4u“]PRIJAVI ME[/button]

Važno:Pored prijave u ovoj tabeli neophodno je da se prijavite i na sajtu Beogradskog Maratona.

Povoljnije startnine za sve koji se još uvek nisu prijavili

Do sada nas se prijavilo 64, od čega je 61 sa vremenima polu-maratona ispod 2:10, odnosno vremenom na 10km kraćim od 1:01. Na pripremnom okupljanju dogovorićemo sve detalje, uključujući i način učešća prijavljenih sa sporijim vremenima.

Prijave će biti otvorene do  11/04/2018, ali bilo bi dobro da ako imate još nekoga da pozovete da nam se priključi, to učinite do 05/04/2018, jer je potrebno napraviti dresove (funkcionalne majce) odgovarajućih veličina. P

Početkom nedelje imaćemo još jedan talas promocije, na sajtu trčanje.rs, na FB stranici Beogradskog Maratona, ali širite dalje, imamo sigurno 100 nogu, ali da pokušamo da imamo 100 učesnika.

Ponavljamo linkove za prijavu https://www.facebook.com/events/2132935860316500/ ili putem linka Prijava

Usvojen je dizajn prednje strane dresa

Zadnja strana biće spremna do ponedeljka.

50% vrednosti dresa (Procenjeni trošak za jedan dres iznosi između 5,5 i 7 EUR) donirala je zajednica Otadžbina pamti. Ako neko može da pronađe nekoga ko bi nas dodatno podržao, pišite do 05/04/2018, imamo slobodan i levi i desni rukav, donji deo leđa:) Pravimo 110-120 dresova. Ako ne bude još pokrovitelja, onda će svako za svoj dres doplatiti razliku od nekoliko EUR po dresu.

 

Za sve one koji se još nisu prijavili na Beogradski Maraton, od organizatora smo dobili priliku za grupnu prijavu po ceni od 2520 RSD po učesniku (30% popusta).

Dakle ukoliko, ukoliko se još niste prijavili za Beogradski Maraton i želite da se prijavite kao učesnik naše grupe po promotivnim uslovima pošaljite svoje podatke na e-mail adresu ZaNaseJunake@outlook.com

Pripremno trčanje održaće se 14/04/2018@09:00 – okupljamo se od 08:45 ispred ulaza u Muzej Savremene Umetnosti na Ušću (ima parking, zaklon u slučaju kiše, a staza za trčanje je blizu). Trčaćemo 10km u ritmu 5:50/km zajedno da probamo formaciju i promene. Verujemo da će dresovi do tada biti spremni u kom slučaju će biti podeljeni odmah posle trčanja.

Podaci sa prijave će biti korišćeni isključivo u cilju organizacije učesnika i u druge svrhe neće biti korišćeni. Takođe u potpunosti ćemo se ponašati u skladu sa pravilima propisanim od strane organizatora Beogradskog Maratona.

Sva pitanja, ideje i sugestije možete uputiti na adresu ZaNaseJunake@outlook.com

Srdačan pozdrav!

Tim 100 godina za naše junake

PAŽNJA! Popuni anketu i budi deo istorije: po prvi put istražujemo puls trkačkog pokreta
Na Banjalučkom polumaratonu 12. maja, nešto sasvim novo u regionu: Prvi EDU Coaching Forum
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed