blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

RACE FOR THE CURE – trka za zdravlje

race for the cure

Manifestacija RACE FOR THE CURE – Trka za ozdravljenje je globalna manifestacija, sportskog netakmičarskog karaktera, posvećena prevenciji i borbi protiv raka dojke, ove 2022. godine pod sloganom “ZA TEBE, ZA MENE, ZA SVE”.

Poseban akcenat se stavlja na promociju zdravih stilova života i fizičku aktivnost, kao i osnaživanje i podizanje svesti žena i društva u borbi protiv raka dojke i predstavlja obeležavanje oktobara – međunarodni mesec borbe protiv raka dojke.

Fizička aktivnost smanjuje mogućnost nastanka raka dojke do 30%, poboljšava raspoloženje, povećava energiju ….

Manifestacija je zakazana za 15. Oktobar 2022.godine na prostoru JP „Ada Ciganlija“ sa početkom u 11h. kada ćemo se družiti I biti zajedno jedni za druge.

Registracija za Race for the cure

REGISTRACIJA JE OTVORENA i iznosi 5eur ili 600,oo RSD i podrazumeva
dobijanje brendirane majice I osveženje.

Registrujte se kao pojedinac ili kao tim OVDE

Očekujemo veliki broj učesnica I učesnika koje će tog dana istrčati ili prošetati krug oko jezera u dužini od 7,7 kilometara i ponosno reći „Za Tebe, Za mene Za sve nas”.

Ovaj sportski događaj ima za cilj promociju zdravih stilova života i fizičku aktivnost, kao i osnaživanje i podizanje svesti žena i društva u borbi protiv raka dojke.

Uz ovogodišnji slogan manifestacije poručujemo ženama da smo tu jedni za druge I da uz malo dobre volje možemo promeniti neke navike I postići sopstvene životne rekorde.

Startni paket

Ove godine, već po ćetvrti put, uz Trku za ozdravljenje RACE FOR THE CURE 2022 imamo puno kompanija koje svojom društvenom odgovornošću pordžavaju ovu manifestaciju.

Sve učesnice I učesnici Manifestacije RFTC2022 koje se prijave putem sajta https://www.raceforthecure.eu/sr/, dobiće trkački paket, posebno brendiranu majicu I osveženje, a nakon pređenih 7,7 km – na cilju ih očekuje medalja pobednice.

Prijavite se za RACE FOR THE CURE – ZA TEBE, ZA MENE, ZA SVE 2022, i trčite ili hodajte, uživajte u prelepoj prirodi Ade Ciganlije, aktivnostima i muzičkom programu.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Najave trka

Sportsko udruženje Maraton Tim Zrenjanin organizuje 28.05.2023. MaxBet 3.ZRENJANINSKI MARATON, sa sledećim trkama: Prijave su otvorene i možete se prijaviti! Zatvaranje on-line prijava 18.05.2023. u...

Najave trka

Komisija za planinarski treking Planinarskog saveza Vojvodine poziva sve zainteresovane klubove i pojedince na planinarsko-sportsku manifestaciju 2. kolo Vojvođanske treking lige Organizatori: 2. kolo...

Najave trka

Trka Bečejska desetka je organizovana sa idejom da obuhvati najlepše delove Bečeja. Startuje iz centra Bečeja, zatim ide Zelenom ulicom prema Tisi, pored stadiona,...

Najave trka

Trčite desnom obalom Dunava sa nesvakidašnjim pogledom na Beograd.