TrkeVesti

Globalna kampanja za povratak trkača i navijača na trke #togetherwemove

Nema komentara

Mass Participation World (MPW) je udružio snage sa Abbott World Marathon Majors (AbbottWMM) kako bi pokrenuli #togetherwemove u pokušaju da podstakne svet da se vrati na događaje masovnog učešća nakon što je industrija naišla na velike prepreke tokom pandemije COVID-19 .

Inspirativni video i marketinški alati su kreirani za trke širom sveta kako bi pozvale trkače da se vrate na događaje. Kampanja ima za cilj da podseti trkače i navijače na radost zajedničkog učešća; zajedno prevazilaženje prepreka; i divna dostignuća i iskustva koja pružaju masovni događaji.

Studija MPV-a i drugih istraživanja iz ove industrije pokazala je da je tokom vrhunca COVID-19 učešće u aktivnostima na otvorenom bilo suštinski bezbedno. Od više od 10 miliona učesnika, prijavljeno je samo pet slučajeva COVID-19 kao mogući rezultat povezivanja sa drugima na ovim događajima.

Direktori trka Abbott World Marathon Majors serije i glavni izvršni direktor podržavaju kampanju jer prepoznaju važnost vraćanja svih nivoa događaja na nivoe pre pandemije.

Ne samo za organizatore događaja, već i za zdravlje i dobrobit globalne populacije, jer su blokade i zabrane putovanja dovele do sedentarnijeg načina života za mnoge.

Dawna Stone, izvršna direktorica AbbottWMM-a, rekla je:

„Oduševljeni smo što vidimo da se svet vratio događajima i da su se Majors vratili u punoj snazi ove sezone. Industrija se, međutim, sveukupno bori da se oporavi od promene ponašanja koju je pandemija donela i mi želimo da učinimo sve što možemo da podržimo i podstaknemo taj preokret.“

Chris Robb, izvršni direktor MPW, rekao je:

MPW je uzbuđen što je u partnerstvu sa Abbott World Marathon Majors kako bi podržao industriju sa #togetherwemove digitalnim kompletom alata u ovom izazovnom vremenu. Jedna od naših ključnih misija je da olakšamo globalnu saradnju. Ne sumnjamo da će ova inicijativa pomoći organizatorima da podsete učesnike na radost zajedničkog učešća, što zauzvrat ima potencijal da pozitivno utiče na zdravlje i blagostanje miliona.

Prepoznajemo vaše izazove i napravili smo inspirativni video i marketinški alat za trčanje na događajima širom sveta dok trkače mamite da se vrate na događaje uživo.

Različiti elementi kompleta dostupni su za preuzimanje na sajtu MPW – OVDE

Ako delite video koristite #togetherwemove

RACE FOR THE CURE – trka za zdravlje
Trke samoprevazilaženja – 25. jubilarni Beogradski Ultramaraton
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed