Najave trka

Trka za planetu Zemlju – po 2. put među vama

Nema komentara

Pozivamo građane, trkače, decu, učenike škola da nam se pridruže u očuvanju planete i životne sredine na dan 25.3.2017. godine. Toga dana Tehnička škola Železnik po drugi put pravi svoju zvaničnu trku i dovodi atraktivne goste: triatlonce, maratonce, maratonke, organizuje zagrevanje  uz ples i muziku, a onda krećemo od rampe , prema Makiškoj strani Ade, lagano pet kilometara. Trka je rekreativnog karaktera, sa puno zanimljivih sadržaja. Podržavaju nas Zemunska gimnazija, učenici i maratonci, medicinska škola na Zvezdari, njihov profesor Gojko. Biće tu bivših kolega i učenika  koji će sa nama trčati i podržati zaštitu naše planete. Najbolji u trci osvajaju prva četiri mesta i plasiraju se za štafetni maraton koji se organizuje na Beogradskom maratonu.

Pozivamo sve zainteresovane rekreativce, građane i tinejdžere, deke i bake, naše trkače da ostave kompjutere, telefone, batale igrice i zagušljive kafiće i protegnu noge do petog kilometra, ko zna možda se ovde izrodi neki novi Husein Bolt u srpskoj verziji ili Ivana Španović…. motivišemo mlade da nagrada nije novac, već uživanje u prirodi, druženje sa vršnjacima iz raznih škola, komunikacija sa profesorima na jedan nov drugarski način, učimo decu šta je timski rad i kreativnost organizacije jer: treba izaći iz zamračenih prostorija i stanova, zagušljivih kafića, ostaviti duvan, i krenuti na stazu dugu pet kilometara, šetanjem, trčanjem ili rolerima. Ovako ćemo ispraviti nepravdu nanesenu našoj školi, odbraniti školu i osvetlati obraz tradiciji Tehničke škole koja postoji sedamdeset godina a hoće da je ugase.

Nismo više teksas, nit nas zovu Lola, ovo je škola lepa i ružna , crno bela do pola, ali ima kreativaca, muzičara i rekreativaca… do bola!

DAKLE, SUBOTA, 25. 2017. GODINE, TAČNO U DVANAEST SATI , KOD OK ADA, DO BANDŽIJA , IMAMO OKREPU, MAJICE ZA POBEDNIKE, VODU, ZAGREVANJE I SPECIJALNE GOSTE.

POZDRAV OD TRKAČA I PROFESORA ORGANIZATORA

Poziv na trku uz vršačke stepenice
Poziv na polumaraton na UŠĆU

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed