Najave trkaTrke

RACE FOR THE CURE – trka za zdravlje

Nema komentara

Manifestacija RACE FOR THE CURE – Trka za ozdravljenje je globalna manifestacija, sportskog netakmičarskog karaktera, posvećena prevenciji i borbi protiv raka dojke, ove 2022. godine pod sloganom “ZA TEBE, ZA MENE, ZA SVE”.

Poseban akcenat se stavlja na promociju zdravih stilova života i fizičku aktivnost, kao i osnaživanje i podizanje svesti žena i društva u borbi protiv raka dojke i predstavlja obeležavanje oktobara – međunarodni mesec borbe protiv raka dojke.

Fizička aktivnost smanjuje mogućnost nastanka raka dojke do 30%, poboljšava raspoloženje, povećava energiju ….

Manifestacija je zakazana za 15. Oktobar 2022.godine na prostoru JP „Ada Ciganlija“ sa početkom u 11h. kada ćemo se družiti I biti zajedno jedni za druge.

Registracija za Race for the cure

REGISTRACIJA JE OTVORENA i iznosi 5eur ili 600,oo RSD i podrazumeva
dobijanje brendirane majice I osveženje.

Registrujte se kao pojedinac ili kao tim OVDE

Očekujemo veliki broj učesnica I učesnika koje će tog dana istrčati ili prošetati krug oko jezera u dužini od 7,7 kilometara i ponosno reći „Za Tebe, Za mene Za sve nas”.

Ovaj sportski događaj ima za cilj promociju zdravih stilova života i fizičku aktivnost, kao i osnaživanje i podizanje svesti žena i društva u borbi protiv raka dojke.

Uz ovogodišnji slogan manifestacije poručujemo ženama da smo tu jedni za druge I da uz malo dobre volje možemo promeniti neke navike I postići sopstvene životne rekorde.

Startni paket

Ove godine, već po ćetvrti put, uz Trku za ozdravljenje RACE FOR THE CURE 2022 imamo puno kompanija koje svojom društvenom odgovornošću pordžavaju ovu manifestaciju.

Sve učesnice I učesnici Manifestacije RFTC2022 koje se prijave putem sajta https://www.raceforthecure.eu/sr/, dobiće trkački paket, posebno brendiranu majicu I osveženje, a nakon pređenih 7,7 km – na cilju ih očekuje medalja pobednice.

Prijavite se za RACE FOR THE CURE – ZA TEBE, ZA MENE, ZA SVE 2022, i trčite ili hodajte, uživajte u prelepoj prirodi Ade Ciganlije, aktivnostima i muzičkom programu.

„Ja to mogu!“ dm ženska trka
Globalna kampanja za povratak trkača i navijača na trke #togetherwemove
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version