Najave trkaTrke

„Ja to mogu!“ dm ženska trka

Nema komentara

Tradicionalna dm Ženska trka na Adi Ciganliji u organizaciji Beogradskog maratona pod sloganom „Ja to mogu!“ zakazana je za nedelju, 2. oktobar 2022. godine sa početkom u 10 časova.

Prijave su zvanično otvorene i moguće je prijaviti se preko sajta Beogradskog maratona

„Ja to mogu!“

Očekuje se veliki broj pripadnica ženskog pola koje će tog dana istrčati ili prošetati krug oko jezera, dužine 7,7 kilometara i ponosno reći „Ja to mogu!“. Ovaj sportski događaj ima za cilj promociju značaja fizičke aktivnosti, posebno trčanja i hodanja za zdravlje ženske populacije kao primarne prevencije, ali i dobro druženje, jačanje ženske solidarnosti kroz aktivizam, podršku i motivaciju.

Uz to, ovogodišnji slogan trke poručuje ženama da uz malo volje mogu da pobeđuju sopstvene životne rekorde. Promocija zdravog i aktivnog načina života u ženskoj populaciji znatno utiče na povećanje broja žena u sportskim aktivnostima u poslednjim decenijama, ali i na njihovo bolje fizičko i mentalno zdravlje, kao i kvalitetniji način života – što sveobuhvatno doprinosi boljem stanju javnog zdravlja u zemlji.

Startni paket

I ove godine, već tradicionalno, uz Žensku trku je naslovni sponzor manifestacije, kompanija dm drogerie markt, poznata po svom društvenom angažmanu, osnaživanju žena i promociji zdravijeg načina života.

Sve dame učesnice dm Ženske trke koje se prijave putem sajta Beogradskog maratona, dobiće trkački paket, zvaničnu majicu trke, kao i poklone naslovnog sponzora dm, a nakon pređenih 7,7 km – na cilju ih očekuju medalje i osveženje.

Prijavite se za dm Žensku trku i osetite pravi duh trčanja, hodanja, ali i uživanja u prelepoj prirodi Ade Ciganlije, brojnim aktivnostima i muzičkom programu.

Najjači opstaju NEXE Croatia Backyard Ultra trka
RACE FOR THE CURE – trka za zdravlje

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed