Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

Treniraj sa fitnes influenserima i NIKE trenerima uz NTC App

Konačno možemo da predahnemo jer se situacija sa korona virusom polako poboljšava i stvari kreću da se vraćaju u normalu. Međutim, izgleda da i dalje postoji strah od virusa i nisu svi spremni da se preko noći vrate uobičajenim navikama i rutinama. Za mnoge je odlazak u teretanu ili na grupni trening i dalje rizična aktivnost i jednostavno biraju da nastave da vežbaju u kućnim uslovima.

Zato je Nike, u saradnji sa svojim trenerima i fitness influenserima, omogućio svima koji i dalje žele da ostanu kod kuće, potpuno besplatne treninge u okviru kampanje Play inside, play for the world.

Nela Bunčić

@yugoslovenka­­_ na instagramu drži live treninge utorkom i četvrtkom od 19h, a subotom od 18h. Četvrtak je rezervisan za live trening iz NTC aplikacije, savetujemo vam da ga ne propustite.

Ana Nikolić

Ukoliko ste ipak rešili da naučite osnove joge, to možete jednom nedeljno sa Anom (@petit_diable_noir), ona svake srede od 18h ima live Yoga NTC session.

Vuk Vukašinović

Tako je Vuk Vukašinović, @vuk1vuk, jedan od prvih crossfit trenera u Srbiji, na svom YouTube kanalu objavio 40 video klipova uz koje možete da vežbate i ostanete fit. Treninzi su namenjeni svim ljubiteljima crossfita i funkcionalnih treninga, ali i onim malo naprednijim vežbačima kojima lagani home workout nije dovoljan. Ukoliko želite da se dobro preznojite i dovedete telo u najbolju moguću formu za leto, predlažemo vam da isprobate neki od njegovih treninga, koje možete pronaći ovde.

Za slučaj da ipak želite da svoj trening učinite još raznovrsnijim, to možete uraditi sa NTC – Nike Training Club aplikacijom. U zavisnosti od fizičke spremnosti, sami birate vrstu i težinu treninga. Bilo da želite da radite funkcionalni, cardio, trening snage i izdržljivosti, ili yogu, sve to možete pronaći na aplikaciji. Pored toga, trening možete prilagoditi i opremi koju imate kod kuće ili jednostavno izaberite neki od programa bez opterećenja. Još jedna od prednosti aplikacije je ta što vam ona nudi potpuno besplatan plan treninga, prilagođen vašoj fizičkoj spremnosti i načinu vežbanja.

Aplikacija je dostupna za iOS i Android, a link se nalazi ovde.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Promo

Događaj Wings for Life World Run se održava svake godine od 2014. sa stotinama hiljada ljudi širom sveta koji trče u ime onih koji...

Gedžeti za trčanje

Polako se sve vraća u normalu, bar na prvi pogled. Prošlog meseca, Nike je zaposlenima prikazao novi plan povratkau kancelariju koji je došao tačno...

Trening snage i trčanje

Možda je fitnes kao moda – s vremena na vreme novi trend preplavi tržište i vi, ukoliko želite da uradite nešto dobro za sebe,...

Oprema za trčanje

Kada se spoje kiša i trčanje, najteži deo je napraviti prvi korak i izaći napolje, posle toga sve je lakše i vredi truda. Samo...