Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Besplatni treninzi na atletskoj stazi u Košutnjaku

Sportska udruženja Maturanti Maratonci i Amaterska Trkačka Liga, organizuju besplatne treninge za sve srednjoškolce i članove Amaterske trkačke lige koji će se sprovoditi na atletskom stadionu u Košutnjaku.

Amaterska trkačka liga

Amaterska trkačka liga

Cilj ovih treninga je da pruži svim trkačima i onima koji se tako osećaju vrhunske uslove za treniranje. Pravu atletsku stazu, stručne trenere i prilagođen program treninga. Svi koji žele da osete atmosferu vrhunskog treniranja sada imaju tu priliku.

Treninge će sprovoditi iskusni treneri i profesori Saša Porubski i Milan Miletić. Biće zastupljena dva koncepta treniranja na atletskoj stazi, grupni i individualni. Za sve one koji žele da napreduju uz stručnu pomoć i po planu treninga Amaterske trkačke lige biće formirane grupe, a oni koji žele po svom programu da treniraju biće im omogućeno da individualno sprovode treninge.

Program treninga će biti prilagođen grupama:

Grupa kojoj je osnovni cilj učešće i plasman u Amaterskoj trkačkoj ligi, grupa čiji je cilj samo polumaraton ili samo maraton i grupa zdravlja.

Treninzi će se održavati svake subote od 09.00-11.00 na pravoj atletskoj stazi (tartan staza, dužine 400m). Stadion je zatvorenog tipa, bez šetača, male dece, roditelja sa kolicima, kućnih ljubimaca itd. Prvi trening će se održati u subotu 19. Aprila.

Detalje o treninzima objavljivaćemo na fejsbuk stranicama Amaterske Trkačke Lige i Maturanti maratonci.

Kako da se prijavite?

Registrujete se na sajtu Amaterske Trkačke Lige ili ukoliko ste srednjoškolac ponesite sa sobom đačku knjižicu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Pozivamo sve zainteresovane ljubitelje trčanja da se pridruže i da u vrhunskim uslovima i uz konstantan nadzor stručnih trenera osete sve dobrobiti kvalitetnog treniranja.

Kontakti:

Milan Miletić

Saša Porubski 

Očekuje vas dobro druženje, pozitivna radna atmosfera, sjajna zabava i naravno očekivani rezultati.

Vidimo se!

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci