Blog & KolumneVesti

Jelena: Prvi trening sa ekipom trcanje.rs

22 komentara

Sneg, niska temperatura ali i znanje da nisam najbolje fizički spremna doprinelo je tome da prvo druženje sa ekipom sa sajta trcanje.rs odlažem već nekoliko nedelja. Danas sam uspela da ustanem nešto ranije nego što to obično radim nedeljom i pridružim se društvu na zajedničkom treningu na Adi. Pokazalo se je to ustajanje bilo najteže od svega kada je ovaj nedeljni trening u pitanju. Upoznavanje sa ekipom, sam trening i druženje posle trčanja prošli su mnogo bolje nego što sam očekivala i sasvim sigurno rezervisali i sledeću nedelju za trčanje.

Iako sam poznavala neke od članova ovog društva, dolazak u novu ekipu i to da nisam neko ko se bavi trčanjem, kod mene je stvorilo mali strah od toga da li je uopšte pametno da dolazim na jedan ovakav trening. Verujem da je i većina vas koji čitate ovaj tekst, a niste se još uvek pojavili na Adi postavila sebi slično pitanje 🙂 Dakle, budite sigurni početnici i rekreativci su dobrodošli i ideja oko ovih zajedničkih treninga je upravo u tome da se priča o trčanju raširi van kruga ljudi koji se profesionalno bave njime. Trčanje je više od sporta 🙂

Svi takmičari su podeljeni u nekoliko grupa tako da ćete sigurno naći grupu koja će vam odgovarati. Bilo da se trkač početnik ili ozbiljan takmičar pridružite nam se sledeće nedelje i upoznajte ekipu koja se bavi sportom koji volite i uz sve to se i dobro zabavlja. Čak je i za sve prave početnike i ljude koje nisu uopšte fizički spremni omogućen miks trčanja i šetanja tako da se tempo prilagodi tome da ako treba i po prvi put u životu okrenete ceo krug na Adi.

Posle treninga se uz banane, čaj i keks družimo u jednom simpatičnom kafiću na Adi. Danas smo imali gosta – osnivača foruma trcanje.info koji nam je ispričao o njegovim počecima vezanim za trčanje ali i za forum.

Dakle, sledeća nedelja na Adi, okupljanje u 10h i zajednički trening. Vreme će biti mnogo lepše tako da definitivno više ne postoji razlog da nam se ne pridružite. Vidimo se 🙂

Autor teksta je Jelena Rakić.

Trčanje.rs preuzelo forum Trčanje.info
Goran Mišić: Zašto je sport moj životni izbor?

Povezani članci

22 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed