Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

VUČKO TRAIL: Do 40% povoljnije startnine do kraja meseca!

Mi smo se uverili i sami, startnine su u odnosu na druge trail trke ovog tipa dosta povoljnije u ovom periodu. Jubilarno, peto izdanje je na pomolu, a evo šta organizatori poručuju:

Jedna od najljepših planinskih trka u regiji, svoje peto, jubilarno izdanje imat će 20. juna, a svi koji su planirali učestvovati, startnine po znatno nižim cijenama mogu dobiti do 2. marta.

Peto izdanje Vučko Trail-a u organizaciji Planinarskog društva Željezničar održat će se u subotu 20. juna 2020. godine na Bjelašnici i Visočici.

Prijave su otvorene još u oktobru i traju sve do 6. juna, ali još je svega par dana ostalo za uplatu startnine po znatno nižim cijenama, sa čak do 40% popusta.

Vučko Trail najbrojnija je trail trka u Bosni i Hercegovini koja je prošle godine okupila blizu 600 takmičara iz 21 zemlje svijeta, te im ponudila jedinstveno sportsko iskustvo trčanja kroz netaknute planinske predjele Bjelašnice i Visočice. 

Ono po čemu je trka posebna jeste to da se odvija na tri staze, različitih težina i dužina, tako da je atraktivna kako iskusnim trail trkačima, tako i rekreativcima i onima koji se tek žele okušati u trčanju u prirodi. I ove godine, trka će se odvijati na stazama dužine 13k, 37k i 63 kilometra, pa će svi zainteresirani moći odabrati pravu dužinu za sebe.  

Iskoristite priliku za uplatu startnog paketa po nižoj cijeni! Prijavite se OVDE.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Vesti

Jako uzbudljiva SkyRunning liga 2022. godine je krunisana u ponedeljak 07. novembra dodelom nagrada najboljim “nebeskim” trkačima SkyRunning lige Srbije i Crne Gore. Ove...

Najave trka

Ne čak četiri kontinenta biće održano 2023 Kontinentalno prvenstvo u skyrunning-u. Od Severne i Centralne Amerike, do Južne Amerike, Evrope i Azije od aprila...

Ona trči

Skyrunning reprezentacija Srbije i Crne Gore ove godine je prvi put učestvovala na Svetskom Skyrunning prvenstvu u Osoli u Italiji. Naši reprezentativci bili su...

Vesti

Poslednja trka i to Lužnički Skaj Rejs u okviru nacionalne Skajraning lige Srbije je održana u Babušnici u subotu 8. oktobra. Manifestacija je opravdala...