Mi smo se uverili i sami, startnine su u odnosu na druge trail trke ovog tipa dosta povoljnije u ovom periodu. Jubilarno, peto izdanje je na pomolu, a evo šta organizatori poručuju:

Jedna od najljepših planinskih trka u regiji, svoje peto, jubilarno izdanje imat će 20. juna, a svi koji su planirali učestvovati, startnine po znatno nižim cijenama mogu dobiti do 2. marta.

Peto izdanje Vučko Trail-a u organizaciji Planinarskog društva Željezničar održat će se u subotu 20. juna 2020. godine na Bjelašnici i Visočici.

Prijave su otvorene još u oktobru i traju sve do 6. juna, ali još je svega par dana ostalo za uplatu startnine po znatno nižim cijenama, sa čak do 40% popusta.

Vučko Trail najbrojnija je trail trka u Bosni i Hercegovini koja je prošle godine okupila blizu 600 takmičara iz 21 zemlje svijeta, te im ponudila jedinstveno sportsko iskustvo trčanja kroz netaknute planinske predjele Bjelašnice i Visočice. 

Ono po čemu je trka posebna jeste to da se odvija na tri staze, različitih težina i dužina, tako da je atraktivna kako iskusnim trail trkačima, tako i rekreativcima i onima koji se tek žele okušati u trčanju u prirodi. I ove godine, trka će se odvijati na stazama dužine 13k, 37k i 63 kilometra, pa će svi zainteresirani moći odabrati pravu dužinu za sebe.  

Iskoristite priliku za uplatu startnog paketa po nižoj cijeni! Prijavite se OVDE.

planovi za trčanje