Najave trka

Počinju izazovni „X-CHALLENGE“ treninzi

Nema komentara

Priča sa kojom svi možemo da se povežemo je da redovnom fizičkom aktivnošću možemo da poboljšamo svaki segment svog života i tako budemo bolji roditelji, kolege, partneri, sportisti ili vođe. To je ideja kampanje BE MORE HUMAN. Kao podršku ovoj priči Reebok organizuje seriju zahtevnih i zabavnih  „X-CHALLENGE“ treninga iz različitih fitnes oblasti poput CrossFit-a, joge, plesa, MMA.

Prvi BootCamp“ izazov – snaga

Trening će biti posvećen vežbama snage, kondicije i izdržljivosti, a održaće se u subotu, 4. juna u 11h na Letnjoj pozornici Topčidera. Učešće je besplatno uz prijavu na formular  http://www.reebok.rs/clanci/x-challenge-treninzi/ .

Izazovnu seriju vežbi na prvom „X-CHALLENGE“ treningu vodiće Jasmina Aleksandrov, Reebok trener i osnivač Urban Fitness koncepta, Đorđe Dragin, jedan od naših najboljih CrossFit-era i fitnes instruktor Aleksandar Atanacković.

IMG_2416Cilj prvog „X-CHALLENGE“ treninga je da kroz zahtevan fitnes vežbači pomere granice izdržljivosti i tako postanu bolja verzija sebe. Jer zahtevan fitnes nije samo običan set vežbi sa kojim se oblikuje telo, zahtevan fitnes ima moć da transformiše, izoštri um, ohrabri duh i oslobodi potencijale.


#ReebokXchallenge

6. Trka uz Avalski toranj
Joga izazov – besplatni javni čas joge u prelepom ambijentu Botaničke bašte

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed