Najave trkaTrail & Treking

VUčKO TRAIL: Do 40% povoljnije startnine do kraja meseca!

Nema komentara

Mi smo se uverili i sami, startnine su u odnosu na druge trail trke ovog tipa dosta povoljnije u ovom periodu. Jubilarno, peto izdanje je na pomolu, a evo šta organizatori poručuju:

Jedna od najljepših planinskih trka u regiji, svoje peto, jubilarno izdanje imat će 20. juna, a svi koji su planirali učestvovati, startnine po znatno nižim cijenama mogu dobiti do 2. marta.

Peto izdanje Vučko Trail-a u organizaciji Planinarskog društva Željezničar održat će se u subotu 20. juna 2020. godine na Bjelašnici i Visočici.

Prijave su otvorene još u oktobru i traju sve do 6. juna, ali još je svega par dana ostalo za uplatu startnine po znatno nižim cijenama, sa čak do 40% popusta.

Vučko Trail najbrojnija je trail trka u Bosni i Hercegovini koja je prošle godine okupila blizu 600 takmičara iz 21 zemlje svijeta, te im ponudila jedinstveno sportsko iskustvo trčanja kroz netaknute planinske predjele Bjelašnice i Visočice. 

Ono po čemu je trka posebna jeste to da se odvija na tri staze, različitih težina i dužina, tako da je atraktivna kako iskusnim trail trkačima, tako i rekreativcima i onima koji se tek žele okušati u trčanju u prirodi. I ove godine, trka će se odvijati na stazama dužine 13k, 37k i 63 kilometra, pa će svi zainteresirani moći odabrati pravu dužinu za sebe.  

Iskoristite priliku za uplatu startnog paketa po nižoj cijeni! Prijavite se OVDE.

Jovica Spajić briljirao na etapnoj ekstremnoj trci Rovaniemi 300 na severu Finske
Kako trening brda poboljšava trčanje na asfaltu?
Tags: , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed