Zajednica aktivnih ljudi polako ali sigurno jača u želji da predstavi različite mogućnosti svima koji se bavi trčanjem, ali i svima onima još uvek nisu krenuli u ovu akciju, već strpljivo čekaju pravi trenutak da se aktiviraju. U nedelju, kao posledica naše energije sa Aktivnog leta na Adi i Ljubljane, imamo priliku da vidimo jednu akciju čije je inicijator naša draga Saša Tucaković.

Cilj ovog našeg viđanja, jeste pre svega dobro druženje, inspiracija Njujorškim maratonom i navijanje za Hajle Gebrselasija, ali i upoznavanje sa zdravom ishranom i jogom, kao načinima da živite klalitetnije!

ZATO, POZIVAMO SVE, I ONE KOJI TRČE, ALI I ONE KOJI ŽELE DA ODLGEDAJU MARATON, UPOZNAJU ZANIMLJIVE LJUDE I NAUČE NEŠTO NOVO O ISHRANI I JOGI!

Dragi naši

Ovako više ne može! Da li zbog sunca, prelepog dana ili ipak najviše zbog fenomenalnog društvanjca, posle ovonedeljnog zajedničkog treninga , bilo nas je teško rasterati kućama. A i Ivan sve češće spominje veliku kuću gde bi svi živeli zajedno, pa se čak i dobrovoljno prijavio da nam kuva :) Ovo sve smo shvatili kao znak da treba da inteziviramo naša druženja.

Evo i našeg predloga za sledeći vikend.

Subota 6.11.

Savski polumaraton, 12h, početak bloka 70 . Tehnička podrška, u vidu mojih sestara, je opet obezbeđena, a šuška se i o nekim domaćim krempitama i torti na cilju i to samo za našu ekipu (kašičice su obezbeđene :)

Nedelja 7.11.

Zajednički trening na Adi u 13:30 + gledanje NY maratona u 15:00. Trčanje.rs će bez obzira na kratak rok od 7 dana pokušati da napravi i od ovog viđanja nesto posebno i drugačije. Ideja je da se posle treninga svi okupimo kod naših ljubaznih domaćina kafea Lago. Pošto je maraton u 15h, u vreme ručka, smislili smo da svako donese neku klopu, tj nešto za grickanje, a da spada u zdraviju vegetarijansku hranu. Ako imate nedoumice oko toga šta bi mogli, javite mi se na mail vetrenjace.rawfood@yahoo.com ili na FB profil ili mi pustite sms-ku na 064/208 41 93.

Molimo Vas da se svi zainteresovani jave sto pre i potvrde dolazak, jer Vam po običaju pripremamo i neka iznenađenja, pa nam je važan broj učesnika. A treba i da utvrdimo otprilike ko šta donosi od klope da ne završimo sa tovarom banana :) Vidimo se u nedelju!