trčanje na traci

Trčanje na traci – osnovni razlozi za i protiv

U životu, prvo naučimo da puzimo, zatim da hodamo, a onda i da trčimo. To je jednostavna aktivnost, kojima svima postene automatski pokret vrlo brzo. Poznato je da svi lekari preporučuju fizičku aktivnost kao osnov za očuvanje zdravog života, pa ako ste odlučili da trčite na traci - evo par saveta koje biste trebali da primenite

Da li je traka dobar izbor i kako trčati zimi napolju?

Na temu trčanja zimi dosta je pisano i može da se učini da je sve i rečeno. Meni se ipak učinilo da nijedan tekst koji sam pročitao do sada na ovu temu nije dao konkretne odgovore na pitanje koje u ovo doba godine postavlja veliki broj ljudi koji žele da trče ili brzo hodaju. Da li je traka dobar izbor i kako trčati napolju po snegu?

Trčanje na traci: za i protiv

Trčanje na traci, je sjajan način da ostanete u kondiciji kada vremenske prilike počnu da se pogoršavaju sa početkom kišnih sezona i hladniheg vremena. Naravno, osećaj nikada nije sasvim identičan ali je svakako bolja alternativa sedenju na kauču i preskakanju treninga. Traka i staza nisu iste, i bitno je da osvestimo koje su to razlike, koje prednosti a koje mane trčanja na traci.