blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Oprema za trčanje

Najnovija patika iz Najkove Lunarlon laboratorije – Flyknit Lunar1+

Za sve one koji vole da saznaju najnovije stvari iz sveta bogate trkačke opreme koja je na pomolu da dođe i kod nas, Najki nam je predstavio svoj novi izum u obliku Flyknit Lunar1+ koji još uvek nije testiran. Prenećemo vam mišljenje runningshoeeguru-a,  pa da vidimo šta smo to novo dobili iz Najkove kuhinje za prolećnu sezonu.

Nike Flyknit Lunar1+

Najk je ukombinovao dve vrste tehnologije u jednom modelu patike. Flyknit Lunar1+ poseduje Lunarlon jastučiće u đonu i skoro neprekidni Flyknit gornji sloj.

FlyknitLunar1+

Svim trkačima koji se spremaju za prolećnu sezonu potrebna je patika koja im savršeno pristaje u osvajanju budućih kilometara. Ova patika:

 • ima takvu strukturu da predstavlja dobru podršku za stopala,
 • zapanjujuće je udobna,
 • i lepo izgleda, kao šlag na torti.

Sa ovom inspiracijom, lagane Flyknit Lunar1+ donose skoro neprekidni gornji sloj koristeći Nike Flyknit tehnologiju zajedno sa plišanim jastučićima Lunarlon tehnologije.

Pogledajte šta je u stvari Lunarlon tehnologija:

Još od lansiranja u februaru 2012, Nike Flyknit tehnologija je redefinisala razvoj i izradu obuće koja je “sposobna” da podnese potrebe svačijeg stopala. Podrška i struktura su pletene direktno u Nike Flyknit gornji sloj, što doprinosi manjem broju neophodnih šavova, područjima trenja i sveukupno manjoj težini patike.

Ovog proleća, Nike Flyknit Lunar1+ će pružiti podršku, fleksibilnost i propustljivost sa više jastučića unutar đona, što je sve skupa odlično rešenje za svakodnevno trčanje.

Flyknit_Lunar1+

Nike Flyknit Lunar1+ kombinuje Nike Flyknit tehnologiju sa plišanom Lunarlon tehnologijom. Elastična pena je odgovorna za ultra mekane jastučiće, ali i za odskočni efekat i podršku stopalu. Ova patika poseduje neutralnu platformu koja odgovara širokom spektru trkača i trkačica koji traže brze i dobro postavljene patike.

Dobro postavljeni gumeni umetak u đonovima daje maksimum zaštite pri doskoku, pogotovo u ključnim delovima kao što su peta i prednji deo stopala. Gornji sloj uključuje dinamični Nike Flywire, adaptivnu podršku koja se zateže, ali i opušta da bi se uskladilo sa prirodnim kretanjem stopala.

FlyknitLunar1

Konstrukcija Nike Flyknit patika smanjuje potrebu za višestrukim materijalima i krojevima koji se koriste za gornji sloj u proizvodnji tradicionalne sportske obuće. Ova revolucionarna konstrukcija Nike Flyknit Lunar1+ smanjuje otpad pri izradi za oko 80% kada se uporedi sa tipičnom Nike trkačkom obućom.

NikeFlyknitLunar1+kolekcija

Nike Flyknit patike su stvorene za dobre performanse na trci, pa su tako mnogi elitni trkači prešli cilj u Nike Flyknit Racer patikama koje su bile deo prve Nike Flyknit kolekcije.

Nike Flyknit Lunar1+ će na tržištu biti dostupne početkom februara.

A nadamo se da ćemo ih uskoro videti i kod nas!

Izvor: runningshoesguru.com

4 Comments

4 Comments

 1. Rada Novakovic

  06.02.2013 at 22:43

  “pali babu da ti strika nike” se obistinilo :) sigurna sam da su extra udobne, bar tako izgledaju!

 2. Masha

  11.07.2014 at 21:36

  Kupila sam ove patike kada su se pojavile i mogu reci – SVE POHVALE. Pre toga sam isprobala jako, jako puno modela i pored cinjenice da su mnoge bile dobre ne planiram da menjam Lunar1+ u skorijoj buducnosti. Preporucujem svima!

  • dysback

   11.07.2014 at 22:31

   cijena?

   • Masha

    11.07.2014 at 22:44

    U Americi oko $160

Uključi se u diskusiju

Povezani članci