lifestyle

Audio knjige koje su idealne za trčanje + platforme za slušanje

Nema komentara

Muzika može da nas zabavi dok trčimo. Ali ako imamo plejlistu koju redovno slušamo, pitanje je vremena kad će vam dosaditi i kada će biti potrebna pauza. Zato su tu audio knjige (i podkasti).

Ako vam nedostaje vreme za čitanje i nemate vremena, samo stavite slušalice u uši i pustite omiljenu knjigu.

Danas vam donosimo zanimljive audio knjige koje su idealne za trčanje! Od klasika, do memoara, knjige koje će vam prijati dok se znojite.

Dok trčimo, stvaramo prostor za nove informacije u mozgu.

Chris Friesen

Izbor audio knjiga

O cemu govorim kad govorim o trcanju, Haruki Murakami

Ovu knjigu možete slušati besplatno na Youtube na srpskom jeziku.

Na kanalu REČI AUDIO KNJIGE postoje brojne knjige koje možete slušati – dela kao što su: U potrazi za knjigom Olge Tokarčuk, Nepodnosljiva lakoca postojanja MIlana Kudere, Gogoljeve Mrtve duse

Alisa u zemlji čuda, Lewis Carroll

Spotify nudi zanimljive klasike koje besplatno možete slušati dok trčite. Ovog puta smo izabrali Alisu u zemlji čuda kao knjigu koja nam je svima dobro poznata iz detinjstva, a koje se može čitati i u bilo kom drugom životnom dobu.

Na plejlisti se nalaze i Gordost i predrasude, Vrli novi svet, Važno je zvati se Ernest…

Sapiens, Yuval Noah Harari

Ako se registrujete na Scribd-u (besplatno prvih 30 dana, posle $8.99 svaki mesec) možete poslušati mega popularnu knjigu Sapiens.

Između ostalih tu su i Alhemičar koju čita Jeremy Irons, i Billy Summers Stephan King koja se nalazi na Goodreads listi najboljih audio knjiga 2021.

Napravite besplatan nalog i pretražite ovde.

A kako slušati audio knjige bez dobrih slušalica. Bacite pogled na Philips slušalice u našem šopu:

The Incomplete Book of Running Peter Segal

Nepotpuna knjiga o trčanju je vodič namenjen trkačima amaterima koji je napisao autor i narator Peter Sagal. Njegov glas je šarmantan, jasan i veseo.

Pretplata na Audible je besplatna prvih 30 dana i možete poslušati jednu audio knjigu za to vreme. Audio knjige su idealne pogotovo kada se radi o knjigama koje još nisu došle kod nas. Sve trkačke knjige koje nudi ova platforma možete pronaći ovde.

Let Your Mind Run, Deena Kastor

Let Your Mind Run je fascinantan intiman pogled u um elitnog sportiste, izvanredna priča o dostignućima i uvod u to kako mali koraci negovanja pozitivnosti mogu svakome dati prednost u konkurenciji.

Pretplatite se na Rakuten Kobo da dobijete jednu besplatnu knjigu. Besplatni period traje 30 dana, a nakon toga $12.99 svaki mesec. Sa tom cenom dobijate bilo koju audio knjigu za dž svakog meseca + imaju aplikaciju.

I ovde možete izabrati jednu knjigu tokom besplatnog perioda. Pogledajte ovde izbor knjiga u žanru autobiografija i sporta. Mi ističemo: 26 Maratona, Alone on the Wall, Autobiografiju Mike Tyson-a

Ako ste već izabrali jednu knjigu u Audiable-u, ovaj sajt ima iste naslove (uglavnom).

Pretražite audio knjige na Youtube-u

Na Youtube-u postoji zanimljiv izbor audio knjiga na srpskom bilo da vas zanimaju klasici, beletristrika, ili popularna psihologija i motivacione knjige.

Druge platforme za audio knjige

Digitalbook.io

Digitalbook platforma je mesto za pronalaženje besplatnih audio knjiga i e-knjiga koje se nalaze u javnom domenu.

S obzirom da funkcioniše kao pretraživač, pretražuje izvore kao što su Librivox, Gutenberg, Google Books, and Open Library, i Amazon kako bi vam prikazali najbolji. izbor.

Open culture

Ovaj sajt nudi brojne besplatne audio knjige. Bilo da je free stream ili free download. Neophodno je da se prijavite i svaka knjiga koju ste skinuli ostaje na vašem profilu. Pogledajte listu knjiga ovde!

Podelite sa nama koje su vaše omiljene audio knjige za trčanje i koju platformu (ili kanal) koristite?


Šta (ne) bi trebalo da radite kad su dani odmora
Mojih 13 životnih principa za 2022. godinu
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed