Gedžeti za trčanjePromo

Philips GO A6606 bežične slušalice napravljene da zadovolje potrebe trkača

Nema komentara

Predstavljamo vam Philips GO A6606 bežične slušalice koje su napravljene da zadovolje sve potrebe trkača.

https://www.facebook.com/trcanje/videos/656548972350293

Koje potrebe trkača zadovoljavaju PHILIPS GO A6606

Ključni benefiti ovih slušalica su u 4 ključna segmenta:

  • Bezbednost
  • Izdržljivost
  • Udobnost
  • Korisničko iskustvo

Bezbednost

Sećate se stalnih saveta da ne koristite slušalice dok trčite jer ne čujete ništa oko vas i niste sigurni u saobraćaju? Ove slušalice rešavaju taj problem.

PHILIPS GO A6606 bežične slušalice za prenos zvuka koriste ušne kosti, što znači da ne ulaze u uho i samim tim omogućavaju nam da dok slušamo muziku čujemo okolinu. Na taj način, možemo da primetimo kada nam se približava vozilo, životinja ili neka druga opasnost i da reagujemo.

Još jedna odlična stvar su dve led sijalice koje se nalaze na slušalicama i koje možete da uključite kako bi ste bili vidljivi vozačima i drugim učesnicima u saobraćaju u uslovima smanjene vidljivosti.

Izdržljivost

PHILIPS GO A6606 se izdvajaju kao izdržljive u dva segmenta:

Vek trajanja baterije je maksimalnih 9 sati sa jednim punjenjem što je sasvim dobra brojka. Samo punjenje baterije do maksimuma traje oko 2 sata ali ako vam se desi da zaboravite da ih napunite uz funkciju brzog punjenja za svega 15ak minuta ćete imati dovoljno baterije za trening u dužini od preko sat vremena.

Materijali od kojih su slušalice napravljene su veoma kvalitetni a oznaka izdržljivosti koje ovaj model ima je IP67.

IP67 znači da su na testiranju slušalice dobile najvišu ocenu 6 u segmentu otpornosti na uticaj prašine i drugih čvrstih čestica. Dok broj 7 znači da sa ovim slušalicama možete da trčite po kiši, tuširate se sa njima ili plivate na dubini do 15 metara.

Udobnost

Dizajn Philips Go A6606 je tako osmišljen da vam apsolutno ne smeta u toku treninga.

Pre svega sama činjenica da nema kablova i da slušalice ne ulaze u uši znače da nećete imati problem sa ispadanjem slušalica iz ušiju, zatezanjem kablova i sprovođenjem kablova do telefona. Što su uvek bile naporne stvari kod slušalica za trkače.

I sam oblik slušalica je takav da zadnji deo nema kontakt sa glavom pa vam neće pokvariti frizuru i neće vas žuljati dok trčite.

Korisničko iskustvo

Sve funkcije ovih slušalica su veoma jednostavne za komandovanje, smeštene su na samim slušalicama i dok trčite ne morate da vadite telefon da bi promenili pesmu, smanjili ili pojačali zvuk ili odgovorili na poziv. Sve je tu i sve je jednostavno.

Ujedno samo konektovanje sa uređajima je veoma jednostavno i posle prvog povezivanja svaki sledeći put je automatsko, tako da nećete imati previše posla oko toga.

Zaključak – Philips Go A6606 su slušalice stovrene za trčanje

Kada se saberu sve gore navedene stvari došli smo do zaključka da je Philips Go A6606 pravio neko ko je i sam trkač i da je dizajnom želeo da reši sve probleme koje imaju trkači koji vole da slušaju muziku za vreme treninga.

Ako ste jedan od tih trkača ovo je model koji vredi pogledati i investirati u njega.

Philips Go A6606 giveaway
Brooks je sada multimilionerska kompanija
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed