Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

#volimtrcanje – ko su trkači na instagramu koje pratimo?

trkači na instagramu

Trčanje je odavno prestalo da bude samo sport. I samo rekreacija. Postalo je lifestyle. Prija nam da se povezujemo sa ljudima sličnih interesovanja, pratimo kako se nose sa izazovima, ali istovremeno i učimo od njih.

Više od svega – instagram je zajednica. Sve nas spaja #volimtrcanje

Osnovna razlika između domaćih i stranih instagram naloga kod trkača jeste broj followera i uopšte – koliko možemo da se povežemo sa njima. Tako da ćemo početi od domaćih preporuka, a završiti sa par najpoznatijih stranih naloga. Namerno preskačemo očite zvezde, njih možete da nađete i sami :)

Naravno – dopunite nas kroz komentare!

Pozitiva i #volimtrcanje

Hashtag koji nismo izmislili, već organski preuzeli počeo je da se prihvata u zajednici i sada sve više slika tagujete upravo sa #volimtrcanje ko ga sve voli u okruženju?

@coachspartak

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ako volite trail trčanje i slike sa planine, loži vas brzina i prijateljstvo, ovo je trkački nalog koji će vas motivisati.

@nevenarajkovic

https://www.instagram.com/p/BTtJOe5hwyj/?taken-by=nevenarajkovic07

Skyrunner pobednica u 2016. Devojka koja voli planinu i ne plaši se da pokaže spontanost na slikama. Inspirisaće vas da promenite rutu i očekivanja koja imate od sebe.

@draganitta

https://www.instagram.com/p/BTKEEa0lTTs/?taken-by=draganitta

Draganu ne treba posebno predstavljati, možete da je čitate i na sajtu, i učite od njene volje.

Bilo da je bicikl, plivanje ili trčanje, naša Draganita će vam na instagramu to predstaviti tako da poželite da joj se pridružite, posebni poeni na činjenicu da većinu treninga radi oko 5AM. #respect

Daj smisao svoj trčanju #bridgethegap

Nalozi koji se bave širim kontekstom trčanja, od povezivanja do humanitarnih akcija

@johnny_bgd

Kapiten BURT, i neporeciva sila prirode na stazi i van nje. Inspirisaće vas da date sve od sebe u svakoj prilici.

@marina___lazic

Marina je naša najpoznatija ultramaratonka, koja je upravo završila jednu od najtežih trka na svetu, u humanitarne svrhe. Inspirisaće vas da pomislite: 42? samo?

@Trci_ZIVIZDRAVO_Official

Ekipa okupljena oko jednog sms-a. Cilj se menja, poruka je uvek ista – trčanjem zaista možemo da promenimo nekom život na bolje. Zapratite Igora i postanite deo ovog neformalnog tima.

Regionalni carevi i carice

@sanjakavaz

Sanja je najpoznatija po blogu Trčim jer štrčim, i trci Jahorina UltraTrail koju organizuje. Volja od čelika krasi ovu damu i ako je nešto odlučila, najpametniji put akcije je da stanete iza nje. Sanja menja sliku trčanja u regionu, pratite ovaj trend!

@ErolMujanović

Erol je deo trojca (+Toma, +Franjo) koji su suštinski stvorili rekreativno trčanje u Sarajevu i pokrenuli lavinu pozitivne priče u BiH. Klix Škola trčanja i Sarajevski polumaraton.

@Trcaona

Hrvatska Škola trčanja se rebrendirala u Trčaonu. Zanimlijv brend iza koga stoje obični ljudi i trkači. Dopada nam se jer nema pretencioznosti, skupih filtera i marketinga. Čista ljubav prema trčanju

@moje.trcanje

 

Ekipa iza portala trcanje.net redovno kači zanimljive citate i reportaže sa raznih trka koje posećuju.

Svetske zvezde

Koristite neke od ovih hashtagova da bi vas preneli na najpoznatijim svetskim instagram nalozima.:

#InstaRunners#RunnerSCommunity #RCRunnerOftheWeek

@instarunners

300k pratilaca dovoljan je motiv da zapratite ovaj account i vidite ko sve i kako trči širom planete

@runnerscommunity

Možda baš vi postanete trkač/ica nedelje? Tagujte se sa njihovim tagovima!

@nycrunningmama

Balansirati porodicu i trčanti maraton za 3 sata nije lako. NYC mama pokazuje svoj postporođajni stomak sa ponosom. + ona je Ironwoman. Kapa dole.

Pratite nas i ovde:

Tagujte vaš post sa #volimtrcanje da bismo vas preneli na našem instagram profilu

@trcanje

@bgdrunningclub

#runnersofbelgrade i pozitivni duh Beograda. Klub je sada poznatiji kao Škola trčanja Beograd, jedan od 16 gradova naše Trčanje.rs Škole Srbija. Ako te trčanje zaista loži, a sajt i podrška online ti nisu dovoljni – pridruži nam se!

@cuteenough 

@vekijea

 

 

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Oprema za trčanje

Kao neko ko još uvek istražuje šta je za mene neophodno da imam kada krenem na trail ili skyrunning trku (ali ono stvarno, za preživljavanje...

Nagradna igra

Nadamo se da ste spremni za trčanje i fotkanje! Nakon zimske pauze, nastavljamo sa kampanjom TRČANJE JE STRAVA, a Magnetrans ga pokreće! Ovoga puta,...

Vesti

Ponekad je teško da ljudima objasnimo i prenesemo ideju o trčanju kao filozofiji koja duhovno obogaćuje čoveka. Trčanje nije samo dobar stomak i lepa guza...