Vesti

Prvi pokret

Nema komentara

30.09.2011. Prijave su završene i izabrani su učesnici i učesnice. Uspeli smo da pronađemo rešenje da više od 200 uglavnom mladih ljudi dobije barem jedan od svojih izbora i priključi se nekoj od akciji. Očekujemo odličan provod i još bolje aktivnosti!

Dragi prijatelji,

Drago nam je da vas obavestimo o početku programa „Prvi pokret“. U pitanju je jednomesečni program aktivnog leta u Beogradu, koji omogućava svim zainteresovanim Beograđanima i Beograđankama, kao i njihovim gostima da se besplatno bave sportom, zdravljem i sticanjem zdravih navika.

Program aktivnosti. Klikni za veću sliku

Mapa Beograda u prvom pokretu 🙂

[cf]iframe[/cf]

Prijavite se!

Ispod možete pronaći Uputstvo za prijavu, Formular za prijavu i Program aktivnosti, a više informacija možete naći na sajtu Kancelarije za mlade (www.kancelarijazamlade.rs) i Facebook stranici (Kancelarija za mlade Gradske uprave grada Beograda).

Trčanje.rs je stručna podrška projektu,tako da ćemo se truditi da odgovorimo na sva vaša pitanja, koja možete postaviti u komentarima. Za trkače i trkačice i one koji to žele da budu, petkom se organizuju Trkački info punktevi na različitim lokacijama u Beogradu gde ćete moći da pronađete društvo i odgovore na sve nedoumice u vezi trčanja. Uskoro više informacija!

Očekuje nas zanimljivo leto! Prijavite se na vreme!

Blade runner na Olimpijadi u Londonu 2012
Trčanje pomaže beskućnicima da stanu na noge

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed