Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Magnetrans izazov se nastavlja – Jačamo iznutra i nagrađujemo!

Počeo je drugi kvartal našeg godišnjeg Magnetrans izazova! Prva tri meseca smo vas pratili u vašim naporima da trčite redovno, a sada je na redu izazov: JAČAM IZNUTRA!

Možeš da se priključiš izazovu u bilo kom trenutku, besplatno skineš pdf fajl (na dnu stranice) i osvojiš nagradu! Hajde da se podsetimo kako izazov funkcioniše:

U saradnji sa Magnetransom osmislili smo 4 kvartalna izazova:

  • Trčim redovno
  • Jačam iznutra
  • (Re)definišem ciljeve
  • Jačam spolja 

Svaki od izazova prati plan koji besplatno možeš skinuti u PDF formatu i koji sadrži praktične savete za svaki od dana u nedelji.

Planovi su kodirani bojama, i svaka boja označava fokus tog dana:

  • Plava je mekano i udobno trčanje, plivanje, svež vazduh i redovnost
  • Crvena boja je performans, snaga, tada zapinjemo
  • Zelena boja je odmor i detoks
  • Žuta je boja života, zabave, voća i šareniša i razigranosti

Svaki izazov ima svoju preovlađujuću boju. Za jesen i osnaživanje iznutra ona je ZELENA.

Plan je prošaran i drugim bojama, jer ni kada odmaramo ne treba da zaboravimo da malo i pojačamo neke aspekte treninga, ali u ovom izazovu fokus je da malo po malo uvedemo neke zdrave navike u našu rutinu.

Tokom izazova, dakle sledeća tri meseca, na sajtu će preovlađivati upravo ovakvi tekstovi i poruke. 

Kako funkcioniše izazov?

Svaki od izazova donosi plan vežbanja, ishrane i treniranja za 3 meseca, a od vas očekujemo samo da sa nama delite vaš progres: koristeći hashtag #magnetransizazov na Instagramu. Ako delite story, obavezno tagujte i @trcanje.

Ne moraš da pratiš ceo plan (mada bismo voleli), dovoljno je da dokumentuješ  neku od stavki i podeliš  sa nama svoj uspeh, slikaj se na treningu, pohvali se za doručak. Opiši nam trening plan te nedelje.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Na kraju svakog izazova odabraćemo naj priče, koje ulaze u polufinale, a  glasovi pratilaca odlučiće pobednika/cu. 

Pobednik svakog izazova dobija nagradu adekvatnu izazovu!

Kako vas nagrađujemo?

Svake nedelje najzanimljivija objava osvaja kutiju Magnetransa, a svi polufinalisti dobijaju po ranac pun MG iznenenađenja na kraju izazova! Pobednika očekuje prigodna nagrada!

U proteklom kvartalu (Magnetrans izazov 1 – Trčim redovno) nagradili smo pobednicu startninom za trku u regionu po izboru i punim Magnetrans rancem.

Skini plan i aktiviraj se na mrežama!

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Nagradna igra

Današnja kultura virtuelne socijalizacije i deljenja ličnih doživljaja na društvenim mrežama ne jenjava. Ako ne podelimo fotke sa trčanja na mrežama, čini se kao...

* Naslovna

Odavno nismo, pored virtuelnih trka, objavili poziv na neku trku u regionu, iako znamo da mnogi od vas s nestrpljenjem očekuju novu trku na...

Nagradna igra

U martu ove godine pokrenuli smo izazov u saradnji sa BRC Školom trčanja. Pitali smo vas: Zašto ste počeli da trčite? Imali smo prilike...

* BEOGRADSKI MARATON *

33. Beogradski maraton je okupio rekordan broj učesnika. Ulicama Beograda je protrčalo više od 9.000 maratonaca i polumaratonaca, dok je u trci zadovoljstva učestvovalo...