Vesti

Poziv trkačima – očistimo sami svoje dvorište! BRC Glanc Run!

Nema komentara

Naredne nedelje, imaćemo priliku da obnovimo sjaj jednog od naših zajedničkih trkačkih dvorišta – kej ispod Brankovog mosta. To je mesto okupljanja mnogih trkača i onih koji prosto uživaju u šetnji obalom, i samo jedna od mnogih lokacija na kojima se zadržalo smeće – a „nije ničija dužnost“ da ga ukloni. Ovog puta Belgrade Running Club i Trash Hero preuzimaju tu dužnost uz svu našu pomoć! Kako, kada, gde – odgovara nam Draža, direktor BRC-a:

Uspeli smo da organizujemo jednu jako lepu akciju kojom ćemo urediti obalu reke ispod Brankovog mosta sa novobeogradske strane.

Poslednjih par meseci smo pisali dopise raznim institucijama kako bismo ukazali na problem smeća koje je reka izbacila. Kako to nije urodilo plodom, rešili smo da pomognemo zajednici i da očistimo deo oko Brankovog mosta. 

U saradnji sa organizacijom Trash Hero, u sredu 9. oktobra sa početkom od 18:00 sprovešćemo akciju očuvanja sredine tako što ćemo očistiti deo oko priobalja reke. Više o samom događaju pogledajte OVDE

Za tu priliku obezbedili smo kese, rukavice i vozilo koje će pokupiti napunjene kese. Krećemo od 18:00, a redovan trening počinje od 19:00. 
Pozivamo sve članove kluba i ljubitelje reke da uzmu učešće u akciji i da jednim lepim primerom pokažemo jedan stepen ekološke svesti. 

Od dodatnih alata možete poneti metlu i lopatu ako ste u prilici. 

Krećemo se po prirodi na otvorenom i jako je lepo trčati čistim kejom, šumom i drugim stazama. Posle 2018. godine i akcije koju smo sproveli samostalno, ovo je još jedna prilika da utičemo na okolinu.

Nakon akcije čišćenja, možete se pridružiti treningu BRC-a na čistom keju. Vidimo se na GLANC RUN-u! 

Magnetrans izazov se nastavlja – Jačamo iznutra i nagrađujemo!
Vrhunac planinskog trčanja u Srbiji u jednom vikendu – Poznata imena pobednika Skyrunning lige i PSS prvenstva 2019!
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed