Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Delegacija Beogradskog maratona na prestižnoj Evropskoj trkačkoj biznis konferenciji

Delegacija Beogradskog maratona predvođena direktorom Darkom Habušem prisustvuje prestižnoj Evropskoj trkačkoj biznis konferenciji od 15. do 17. septembra 2022. u Stokholmu, u Švedskoj. Treće izdanje Evropske trkačke biznis konferencije okupiće najveće organizatore trkačkih događaja, maratona i uličnih trka, federacije i medije iz cele Evrope i sveta.

Delegacija Beogradskog maratona se pridružila eliti u industriji trčanja, kako bi sa njima podelila svoje ideje, praksu i iskustva, ali i kako bi razgovarali o novim tehnološkim rešenjima koje za cilj imaju povećanje zadovoljstva trkača, što je u dugogodišnjoj strategiji razvoja Beogradskog maratona postavljeno kao prioritet.

Predstavnici Beogradskog maratona očekuju veliki broj zanimljivih susreta i sastanaka sa predstavnicima najvećih regionalnih, ali i svetskih maratona, a sudeći po agendiorganizatora Evropske trkačke biznis konferencije, centar “Norra Latin” u Stokholmu ugostiće najveća imena među organizatorima trkačkih događaja.

Agenda konferencije

Jačanje regionalne saradnje – Darko Habuš i Vladimir Selec.

Agenda Evropske trkačke biznis konferencije obiluje sastancima i radionicama na teme kao što su internacionalizacija događaja, komunikacija i marketing strategije najvećih trkačkih događaja, potrebama modernog trkača, dodatnog sadržaja koji prati organizaciju ovako zahevnih događaja, tehnološka rešenja koja povećavaju zadovoljstvo trkača i kvalitet događaja, ali i iskustva trkačke elite i zadovoljavanja njihovih potreba.

Konferencija će posebnu pažnju posvetiti društveno odgovornim aktivnostima koje su postale neizostavni deo svakog velikog trkačkog događaja, a biće simbolično zatvorena diskusijom na temu “Budućnost trkačke industrije”.

Poslednjeg dana posete Švedskog, delegacija Beogradskog maratona će imati tu čast da bude gost organizatorima Stokholmskog maratona u subotu 17. Septembra 2022. Godine.

Očekujemo i informacije iz prve ruke nakon završetka konferencije, jer smo i mi tu.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

* BEOGRADSKI MARATON *

Ova priča je verovatno dobro poznata svakom trkaču koji ima iskustva sa trkama: dolazite na trku, počinjete da se raspakujete i shvatate da ste...

* BEOGRADSKI MARATON *

Intersport je tehnički sponzor 35. beogradskog maratona. U sklopu svog učesničkog paketa svaki trkač će dobiti vaučer koji donosi 30% popusta u Intersport radnjama...

Do 5 km

Ostalo je još mesec dana do ljubilarnog 35. Beogradskog maratona. Ako ste ikada želeli da osetite energiju i budete učesnik ove trke ovo je...

* BEOGRADSKI MARATON *

Tokom ovogodišnjeg 35. Beogradskog maratona biće održan sastanak Borda Direktora AIMS – Svetskog udruženja maratona i uličnih trka Beograd sredinom maja postaje centar svetskog...