Vesti

Delegacija Beogradskog maratona na prestižnoj Evropskoj trkačkoj biznis konferenciji

Nema komentara

Delegacija Beogradskog maratona predvođena direktorom Darkom Habušem prisustvuje prestižnoj Evropskoj trkačkoj biznis konferenciji od 15. do 17. septembra 2022. u Stokholmu, u Švedskoj. Treće izdanje Evropske trkačke biznis konferencije okupiće najveće organizatore trkačkih događaja, maratona i uličnih trka, federacije i medije iz cele Evrope i sveta.

Delegacija Beogradskog maratona se pridružila eliti u industriji trčanja, kako bi sa njima podelila svoje ideje, praksu i iskustva, ali i kako bi razgovarali o novim tehnološkim rešenjima koje za cilj imaju povećanje zadovoljstva trkača, što je u dugogodišnjoj strategiji razvoja Beogradskog maratona postavljeno kao prioritet.

Predstavnici Beogradskog maratona očekuju veliki broj zanimljivih susreta i sastanaka sa predstavnicima najvećih regionalnih, ali i svetskih maratona, a sudeći po agendiorganizatora Evropske trkačke biznis konferencije, centar “Norra Latin” u Stokholmu ugostiće najveća imena među organizatorima trkačkih događaja.

Agenda konferencije

Jačanje regionalne saradnje – Darko Habuš i Vladimir Selec.

Agenda Evropske trkačke biznis konferencije obiluje sastancima i radionicama na teme kao što su internacionalizacija događaja, komunikacija i marketing strategije najvećih trkačkih događaja, potrebama modernog trkača, dodatnog sadržaja koji prati organizaciju ovako zahevnih događaja, tehnološka rešenja koja povećavaju zadovoljstvo trkača i kvalitet događaja, ali i iskustva trkačke elite i zadovoljavanja njihovih potreba.

Konferencija će posebnu pažnju posvetiti društveno odgovornim aktivnostima koje su postale neizostavni deo svakog velikog trkačkog događaja, a biće simbolično zatvorena diskusijom na temu “Budućnost trkačke industrije”.

Poslednjeg dana posete Švedskog, delegacija Beogradskog maratona će imati tu čast da bude gost organizatorima Stokholmskog maratona u subotu 17. Septembra 2022. Godine.

Očekujemo i informacije iz prve ruke nakon završetka konferencije, jer smo i mi tu.

Da li želite da idete bajsom na posao? Evo šta možete uraditi
Vlasnik Patagonije poklonio brend vredan $3 milijarde
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed