Vesti

#TrcimoPorodicnoUp

Nema komentara

Beogradski maraton se održava 27. aprila, jedan od partnera trke je i Hemofarm Fondacija koja želi da promoviše trčanje kao rekreaciju za celu porodicu. U sklopu promotivnih aktivnosti održaće se i druženje #TrcimoPorodicnoUp – 16. aprila sa početkom u 18h u Passenger baru – Simina 5, na kome će ovaj koncept biti promovisan.

Šta nas očekuje na #TrcimoPorodicnoUp

Pre svega ćemo imati priliku da se družimo, a u sklopu dogadjaja će biti i predstavljen koncept Aktivne porodice i Porodične trke koja će se održati u sklopu „Coca-cola trke zadovoljstva“ na Beogradskom maratonu. 

Svaki trkač je primer svojoj okolini. Pre svega, članovima svoje porodice, koji ga prate i podržavaju, čak i u onom trenutcima kada ne razumeju do kraja njegovu potrebu za trčanjem. Ideja Porodične trke je da svako od nas pokuša i motiviše članove svoje porodice da mu se priključe na 27. Beogradskom maratonu. Dok mi budemo trčali 21 ili 42km naši najbliži mogu da istrče svojih prvih 5km i učine najbolju moguću stvar za sebe.

Kako bi promovisala aktivnu porodicu kao koncept Hemofarm Fondacija će organzovati druženje za trkače i tviteraše 16. aprila, na kom ćemo imati priliku da upoznamo i jednu porodicu u kojoj je svaki član trkač.

aktivna porodica

#TrcimoPorodicnoUp

Volite da trčite? Rado se bavite fizičkom aktivnošću? Tvitujete o svojim treninzima? Ovo je onda pravi TweetUp za vas!

#TrcimoPorodicnoUp je idealna prilika da se družimo, ćaskamo, posavetujemo i razmenimo iskustva pred 27. Beogradski maraton.

Složna porodica, koja provodi zajedničko kvalitetno vreme, kao i podjednako uključivanje oba roditelja u vaspitavanje dece, najbolja su osnova za bezbrižno detinjstvo, za izgradnju zdravog i srećnog društva, a učešće na Maratonu je jedan od načina za postizanje tog cilja.

Dođite da čujete zašto je važno baviti se fizičkom aktivnošću za #svakodobro svih nas. Biće ovo i izvrsna prilika da dobijete korisne savete ukoliko volite da trčite, ali i da se upoznate sa zdravom i aktivnom porodicom u kojoj su svi članovi trkači.

Zajedničke sportske aktivnosti porodicu čine zdravijom i srećnijom.
Učinimo tu nedelju nezaboravnom – trčimo porodično 🙂

Mesto i vreme #TrcimoPorodicnoUp

Mesto: Passenger Bar – Simina 5, Beograd

Vreme: Sreda 16. april od 18h-21h

Prijava za #TcimoPorodicnoUp

Trkački banditi: Da li ste ikada trčali na trci bez startnog broja?
Besplatni treninzi na atletskoj stazi u Košutnjaku

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed