Vesti

Divine World zvanični turistički partner 27. Beogradskog maratona

4 komentara

Divine world

Od 21. aprila u Prijavnom centru 27. SuisseGas Beogradskog maratona zvanični turistički partner ove manifestacije, agencija Divine World imaće svoj štand na kojem će učesnici maratona moći da dobiju sve informacije o bogatom programu i događajima koji prate najveći sportski događaj u Srbiji tokom vikenda 25. – 27. april.

Štand će raditi svakog dana od 10h do 20h (osim u subotu, 26. aprila, kada se zatvara u 16h) i biće otvoren za sva pitanja posetilaca. Na njemu će učesnici Beogradskog maratona moći da dobiju sve potrebne servisne informacije u vezi sa boravkom u Beogradu, da dobiju mape grada, da saznaju detalje o turističkoj ponudi srpske prestonice i o samoj trci.

Osoblje Divine World agencije biće na raspolaganju svim trkačima i njihovim pratiocima za sva pitanja, sugestije i preporuke kako bi im olakšali u lepšali trkački vikend u Beogradu.

Za one koji nisu obezbedili smeštaj, Divine Belgrade je za učesnike 27. Beogradskog maratona organizovala smeštajne kapacitete blizu starta trke, mogućnost kasnije odjave iz smeštaja na dan trke i „twin share“ opciju za učesnike koji dolaze sami i koji će biti smešteni u smeštajnim jedinicama sa ostalim trkačima.

Svi učesnici koji dolaze bez organizovanog smeštaja, moći će da se na licu mesta obrate osoblju koje će im pronaći smeštaj u skladu sa njihovim potrebama, željama i mogućnostima.

Svi trkači koji posete Prijavni centar moći će da na štandu turističkog partnera Beogradskog maratona bukiraju mesto za sledeće događaje:

  • Belgrade Marathon International Friendship – internacionalno druženje koje će okupiti trkače i trkačice iz celog sveta. U boemskoj četvrti Skadarliji trkači iz Srbije poželeće dobrodošlicu stranim posetiocima maratona na tradicionalno srpski način.
  • Predavanje o stazi Beogradskog maratona i grupni internacionalni trening koji će treneri Belgrade Running Club-a održati dan pre trke.
  • Razgledanje Beograda otvorenim autobusom koji prolazi pored turističkih atrakcija pored kojih prolazi trasa Beogradskog maratona.
  • Ture i obilaske koji stranim posetiocima približavaju kulturu i tradiciju Srbije, otkrivaju čari noćnog života po kojem je Beograd poznat i koji spajaju turizam, zabavu i strast prema trčanju.

Za više informacija:

  • phone: +381 69 40 80 011
  • e- mail : office@divinebelgrade.com
  • web site: divinebelgrade.com
Prolećni debitantni i veliko rivalstvo na pomaku u maratonu: Bekele i Farah
Klub #volimtrcanje

Povezani članci

4 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed