Da li se pripremate za Beogradski maraton 2020? Već smo najavili da će od naredne godine Beogradski maraton uvesti novi sistem rangiranja učesnika u kategorijama iznad 40 godina. Prijave su otvorene OVDE, a evo šta organizatori poručuju:

Drage trkačice i trkači,

Prijavljivanje za najveći trkački spektakl u Srbiji i regionu – 33. Beogradski maraton – je počelo pre dve nedelje. 

Beogradski maraton je i najveća tradicionalna međunarodna sportska manifestacija u Srbiji i biće održana po 33. put 26.04.2020. godine.
Beogradski praznik trčanja biće i kvalifikacioni maraton za Svetsko masters prvenstvo (Abbott WMM Wanda Age group Championships qualifier) koje će biti održano 2021. godine u okviru Svetske maratonske serije (WMM). Ovoj seriji pripadaju najveći maratoni u svetu: Čikago, Boston, Njujork, London, Berlin, Tokio.
 
Očekujemo da će i u 33. izdanju biti postavljen novi rekord po broju učesnika iz zemlje i inostranstva u polumaratonu i maratonu (očekujemo oko 10 000 učesnika), da će Aqua Viva Trka zadovoljstva biti masovna kao i do sada (očekujemo oko 20 000 učesnika) i da ćemo zajedno još jednom u svet poslati najlepšu razglednicu Beograda.

Vidimo se 26. aprila 2020!