Gedžeti za trčanjeVesti

Apple Fitness+ pokreće novi postporođajni fitnes program

Nema komentara

Krajem marta Apple Fitness+ je lansirao postporođajni program za nove mame pod nazivom „Vratite se fitnesu nakon rođenja bebe“.

Šta je Apple Fitness+postporođajni program?

Ovaj program predstavlja seriju osnovnih vežbi snage koje su dizajnirane da pomognu novim majkama da se osećaju snažnije i energičnije dok se bore sa novim izazovima roditeljstva.

Program će voditi iskusna trenerica i nova mama, Betina Gozo, koja je takođe vodila Apple Fitness+ prenatalni trenažni program „Ostani aktivna tokom trudnoće“. Gozo će pratiti još dve mame i Apple Fitness+ trenerice, Marimba Gold-Watts i Jonelle Lewis.

Apple Fitness+ prednatalni treninzi

Kakve vežbe su uključene u ovaj program?

Program počinje sa vežbama kora koje su dizajnirane da stvore osnovu građenja snage kora. Fokus ovih vežbi je na disanju i nežnim pokretima.

Postoje različite opcije vežbanja koje pomažu svakoj korisnici da se oseća udobnije u zavisnosti od njenog iskustva pri porođaju. Program podstiče korisnice da slušaju svoja tela i rade vežbe u svom tempu. Postoje varijante koje koriste sa ili bez tegića i bućica tokom treninga.

Svi treninzi traju po 10 minuta i žene ga mogu raditi u grupi ili paru, samo ili u zajedno sa plejlistom ostalih vežba iz Apple Fitness+ bibilioteke.

Za koga je program?

Postpartum fitnes je za sve nove mame, bez obzira na to koliko su spremne. Jedna trenerica će pokazivati modifikacije za one koje žele da uspore, a druga za one koje su bile aktivne tokom trudnoće i žele teže vežbe.

Da bi isprobale Apple Fitness+, korisnice Apple Watch-a bi trebalo da se pretplate na Apple sajtu za $12.99 mesečno, ili $99.99 za celu godinu. Kupovinom novog Apple Watch-a dobijate prva tri meseca Fitness+ besplatno.

Šta je Apple Fitness+?

Apple Fitness+ je prva fitnes usluga koju je pokrenuo Apple za svoj Apple Watch. Dostupan je preko Apple Fitness+ aplikacije na Apple satu, na iPhone-u, iPad-u, and Apple TV-u.

U okviru programa postoji 11 tipova vežbanja, uključujući HIIT, jogu, vežbe snage i vođene meditacije.

Cilj je da ostanete motivisani pomoću pokazatelja u realnom vremenu na vašem satu. Nove vežbe izlaze svake nedelje i traju od 5 do 45 minuta. Ostanite motivisani pomoću pokazatelja u realnom vremenu, poput pulsa, na ekranu.

Aplikacija je za sada dostupna u 21 zemalji, pa ostaje da vidimo kada će doći i do nas.

Phillips je sponzor kategorije gežeti.

Kako se vi vraćate u formu posle porođaja? Da li postoji aplikacija ili program koji vam na tom putu pomažu? Pišite!

https://bit.ly/3nWc9XK

Humanitarni krug oko Ade za devetogodišnju Danicu Slavić
Trkač pobedio Tesla Model 3
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed