Vesti

TEDxBelgrade2011 DARE TO SHARE

Nema komentara

Svake godine se u Kaliforniji (još od 1984. godine) na TED konferenciji okupljaju kreativni ljudi, izuzetni predavači koji iznose svoje ideje, doživljaje, misli, iskustva pred oko 1000 posetilaca. Tako je i Beograd od prošle godine postao domaćin TEDx konferencije, koja se održava pod licencom TED-a.

TEDxBelgrade konferencija je lokalni, nezavisno organizovan događaj (x= označava nezavisno organizovan TED događaj) koji okuplja kreativne, radoznale i otvorene ljude zainteresovane da sa drugima podele svoje ideje i iskustva koja su vredna širenja.

TEDxBelgrade2011 je poseban i po tome što će se publici predstaviti kreativci, koji će sa njom podeliti svoja lična saznanja, doživljaje, stavove, iskustva i time istu pokušati da pokrenu na neko pozitivno delovanje u svojoj okolini i u svom životu. Neki od njih su Dragoljub Mićko Ljubičić, dr Aleksandar Bogojević, Ivan Ćosić i mnogi drugi.

Celokupna ideja ovakve konferencije jeste da se pored prezentovanja motivišućih ideja ljudi i druže. Učesnici će za vreme pauza moći međusobno da se upoznaju i prošire svoj krug prijatelja.

Ova konferencija je vredna pažnje mladih i kreativnih ljudi, jer je jedina ovakvog tipa u Beogradu. Na njoj će se čuti mnoge ideje, razmišljanja i vizije predavača. Te ideje mogu pokrenuti mlade na delovanje i razmišljanje o stvarima koje im do tada nisu bile u fokusu.

Zainteresovani za učešće na ovoj konferenciji se mogu prijaviti na sajtu www.tedxbelgrade.com do 23. septembra. Cena kotizacije je 2000 dinara, za studente je obezbeđen popust od 50%, s tim da napominjemo da je broj studentskih karata sa popustom ograničen (zbog toga se što pre prijavite). Za one koji ne budu uspeli da dođu do karte, obezbedili smo mogućnost da konferenciju prate putem live stream-a.

Konferencija je svakako vredna pažnje, jer kako ovogodišnji slogan „Dare to share“ kaže, usudite se da sa drugima podelite svoja razmišljanja i ideje. Možda na ovoj konferenciji upoznate i svoje buduće saradnike u realizaciji sopstvenih ideja vrednih širenja.

Posetite WELLFIT 2011. Još danas!
Trčanje.rs Downtown Run #1, četvrtak 22.09.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed