Connect with us

Hi, what are you looking for?

* BEOGRADSKI MARATON *

6.700 učesnika već prijavilo svoje učešće na 36. Beogradskom maratonu

Na šest nedelja do 36. Beogradskog maratona svoje učešće je već prijavilo 6.700 trkača, što je ujedno ukupan broj učesnika prošlogodišnjeg Beogradskog maratona.

Trenutno interesovanje svedoči da možemo da očekujemo rekordan broj učesnika i spektakl na ulicama Beograda!

Hvala svima koji su nam ukazali poverenje, radimo punom parom da ovo poverenje opravdamo i radujemo se skorom zajedničkom druženju!

Beogradski maraton

Štafetna trka na 21km

Poseban kuriozitet 36. Beogradskog maratona čini ekipna, štafetna trka na 21km, u kojoj 4 člana tima pređu distancu polumaratona – dužine 21km. Ova trka je namenjena svima koji žele da osete maratonsku energiju i timski duh, a koji nisu fizički pripremljeni da istrče samostalno celu dužinu.

Takođe, štafetna trka je odličan način da firme organizuju rekreaciju i druženje za svoje zaposlene, a prošlogodišnja brojka od blizu 1000 učesnika u štafeti, svedoči o velikom interesovanju za ovu trku.

23. aprila će se održati Beogradski maraton

36. Beogradski maraton zakazan je za nedelju, 23. april 2023. godine, sa startom u 10 časova kod crkve Sv. Marka.

Prijave su još uvek otvorene, a u zavisnosti od nivoa forme, maratonci biraju da li će se prijaviti za polumaraton 21km ili ceo maraton od 42km, a svi ostali učesnici imaju mogućnost da se oprobaju na trci dužine 10km, koja se po prvi put organizuje u okviru Beogradskog maratona ili da prošetaju na „Trci zadovoljstva“ stazu dužine 2,5km zajedno sa svojom porodicom, prijateljima i ljubimcima.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Motivacija

Četiri trkača su završila punih 42.195 kilometara, trčeći 111 krugova od 380 metara u hodnicima hale

Vesti

Alex Roca, trkač sa cerebralnom paralizom i 76% invaliditeta je prva osoba u istoriji koja je istrčala maraton. I to za 5:50:51. Fotka: Nike...

* BEOGRADSKI MARATON *

Ostalo je još tačno mesec dana 36. Beogradskog maratona! Najmasovnija sportska i trkačka manifestacija u našoj zemlji, održaće se u nedelju, 23. aprila 2023....

lifestyle

Svetski poznati DJ i producent uspeo je da istrči maraton brže od Opre i sada voli da trči