* BEOGRADSKI MARATON ** NaslovnaVesti

Prijave za Beogradski maraton su otvorene

Nema komentara

Prijave za Beogradski maraton su počele. Trkači mogu da se prijave na zvaničnom sajtu Beogradskog maratona

Kako je ranije najavljeno, 34. Beogradski maraton će se održati 16.05.2021. godine. Termin održavanja ovogodišnjeg Beogradskog maratona usaglašen je sa najvažnijim svetskim krovnim organizacijama iz oblasti trčanja – Svetskim udruženjem maratona i uličnih trka (AIMS – Association of International marathons and Road Races), Međunarodnim Institutom za trkačku medicinu (IIRM – International Institute for Race Medicine) i Serijom najvećih svetskih maratona (WMM – World Marathon Majors Series).

Termin održavanja 34. Beogradskog maratona već se nalazi u kalendaru AIMS–a, kao i u zvaničnom časopisu ove globalne trkačke organizacije Distance Running, a takođe je objavljen i u kalendaru  WMM – s obzirom da je Beogradski maraton ove godine i kvalifikacioni maraton za Svetsko prvenstvo u masters kategoriji u okviru ove prestižne serije (Abbott World Marathon Majors Wanda Age Group World Championships).

Očekujemo da, po dugogodišnjoj tradiciji, 34. Beogradski marathon bude uspešno i odgovorno organizovan događaj koji ce ostvariti i svoje značajne sportske, promotivne, humanitarne i druge programske ciljeve o kojima ćemo uskoro obavestiti trkačku i ostalu javnost.

Prijave za Beogradski maraton na sajtu organizatora – OVDE

Važe prijave za Beogradski maraton iz 2020.

Svim trkačima koji su bili prijavljeni za Beogradski maraton 2020. a nisu učestvovali u Virtuelnom izdanju trke, prijava je automatski prebačena na Beogradski maraton 2021.

Sve što je potrebno da uradite jeste da se ulogujete na svoj nalog na sajtu Beogradskog maratona i proverite da li je proces izvršen do kraja.

Najbolja hrana za kožu. Kako da sačuvamo najveći organ koji imamo?
Direktori trka se uključuju u masovnu vakcinaciju u SAD. Direktor Bostonskog maratona rukovodi mestima za masovnu vakcinaciju u državi Massachusetts

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed