* BEOGRADSKI MARATON *** SidebarNajave trka

Otvorene prijave za za 4. jesenji Beogradski polumaraton

Nema komentara

Beogradski maraton, organizator najveće međunarodne sportske manifestacije u našoj zemlji, za profesionalne i rekreativne trkače, kao i za zaljubljenike u zdrav život, za kraj godine priprema još jedan atraktivan izazov – 4. Beogradski polumaraton. Novo izdanje ove manifestacije po sada već prepoznatljivim sloganom “Uvek više” održaće se 26. novembra na ulicama našeg glavnog grada čime će biti okončana ovogodišnja trkačka sezona u Srbiji.

Prijavi se ovde!

Trasa Beogradskog polumaratona

Trasa 4. Beogradskog polumaratona je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu. Trčaće se centralnim beogradskim ulicama od Crkve Svetog Marka, preko Dorćola, Kalemegdana i Brankovog mosta, a osim polumartonske trke na 21 kilometar, već po tradiciji 26. novembra biće održana i trka na 10 kilometara. Obe trke startovaće u 10 časova.

Prijave su u toku, broj učesnika je ograničen pa se svi zainteresovani trkači pozivaju da na vreme obezbede svoje mesto, a prijave se vrše putem sajta Beogradskog maratona. Svi učesnici na poklon će dobiti specijalne trkačke majice, a oni koji završe trke biće nagrađeni medaljama i onlajn diplomama. Zdravstvena zaštita svih učesnika obezbeđena je na celokupnoj trasi i u cilju trke, a pokrovitelj 4. Beogradskog polumaratona je Grad Beograd.

Kipchoge dobio Nagradu princeze od Asturijasa
Dečije srce za sve maratonce: Donirajte i preuzmite majicu za Sava osiguranje porodičnu trku!
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed