Vesti

BRC škola trčanja 2018/19 – trening trčanja nikada nije bio ovako kvalitetan

2 komentara

Zimski semestar BRC Škole trčanja 2018/19 startuje upisom u nedelju 18. novembra 2018. i traje do 1. maja 2019.

Zamisli kako će izgledati tvoj trening: dolaziš u Belgrade Running Hab, pravu trkačku kuću, gde popiješ super kafu dok gledaš na reku, presvučeš se u toplom, a posle imaš mogućnosti i da se istuširaš i nastaviš dan. Sve je udobno, sve prilagođeno tvojim potrebama!

Treniraćemo u najbolijm uslovima do sada, a treneri će se postarati  da izgradite pozitivne navike, steknete formu svog života i završite Beogradski maraton, (ili neku drugu prolećnu trku) 14. aprila 2018. godine.

Upis će se održati 18.11. u Belgrade Running Hub-u, u Tadeuša Košćuška 78, na 25. maju. Broj prijavljenih je OGRANIČEN!

Šta je BRC Škola trčanja?

Kada odlučimo da počnemo sa trčanjem, iz pozicije nekog ko je dobar deo života proveo sedeći, trčanje je poput odlaska u džunglu bez vodiča. Često se toj situaciji ne snađemo baš najbolje: brzo se demotivišemo, neretko povredimo i na kraju odustanemo od avanture. 

Beskompromisno smo opredeljeni za bezbedno trčanje i zato smo svim našim polaznicima obezbedili BESPLATAN LEKARSKI PREGLED kod sportskog lekara – to je vaša ulaznica u svet trčanja!

Škola trčanja je program koji stvara preduslov za kvalitetno bavljenje trčanjem. Program koji polako i postepeno, na bezbedan i sistematičan način gradi temelj običnim ljudima da dostignu najbolju formu života.

Šta trčanje donosi u tvoj život?

Pogledajte ovaj video. To su ljudi koji su pre tačno godinu dve godine upisali zimski semestar  škole u 2016. godini. Ovo je njihova završna trka na Beogradskom maratonu 2017. godine. Slično iskustvo čeka i sve vas koji upišete ovaj semestar.

Cilj Škole trčanja je da postanete srećniji, zdraviji i jači ljudi, brži i bolji trkači i trkačice. U sklopu tog iskustva, istrčaćete 5km ili 21km na Beogradskom maratonu 14 aprila 2019. godine.

https://www.facebook.com/skolatrcanjasrbija/videos/477512652579720/

Kako radimo (kada je napolju zima)?

Kroz Školu trčanja je prošlo više od 3.000 ljudi, a to je ogromno iskustvo koje nam daje uvid u najbolja moguća rešenja. Pristup radu je individualno-grupni. Treniramo 3x nedeljno. 

Osnovna ideja je da trčanje čini da se osećate dobro, a da vas ne umara, dodatno stresira i opterećuje. U Školi trčanja govorimo o gracioznom, harmoničnom i funkcionalnom telu i trčanju koje će doprineti poboljšanju sveukupnog života pojedinca.

Trčimo napolju, ali nam je na raspolaganju topla sala utorkom  i četvrtkom u kojoj se presvlačimo, zagrevamo, istežemo…

Treniramo u toploj sali Belgrade Running Haba (podno grejanje) i radimo treninge iznenađenja na Košutnjak, Avali i  Atletskoj dvorani u Beogradu.

Gde trčimo?

Treninzi Škole trčanja se održavaju tri puta nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike. Trčimo na dve lokacije, na kojima je obezbeđen prostor za presvlačenje.

 • Treninzi Škole trčanja se održavaju 3x nedeljno, što je optimalni nivo opterećenja za početnike
 • Grupe Škole trčanja se održavaju na 2 lokacije u gradu: Dorćol (25. maj) i Ada
 • Možete kombinovati termine iz različitih grupa-lokacija
 • Uradite trening samostalno „za domaći“, npr kada ste na poslovnom putu

Možete odabrati jednu od 2 grupe:

Grupa #1

 • UTO 18:00 – 19:30 Belgrade Running Hu
 • ČET 18:00 – 19:30 Belgrade Running Hub
 • SUB 09:00 Ada Ciganlija

Grupa #2

 • UTO 20:00 – 21:30 Belgrade Running Hub
 • ČET 20:00 – 21:30 Belgrade Running Hub
 • SUB 09:00 Ada Ciganlija

Pored ovih termina, postoje dodatni termini i lokacije svakog dana u nedelji.

DOMAĆI ZADATAK: U Školi svakog meseca dobijate program rada, tako da trening možete da uradite „za domaći“, pre škole/posla ili na putovanju. Sve što je potrebno jeste da se javite treneru u zatvorenoj Facebook grupi kroz koju komuniciramo! Na taj način ne zaostajete za grupom i ravnomerno napredujete.

BONUS: Svi školarci koji upišu Školu dobijaju na poklon kvalitetnu funkcionalnu majicu dugih rukava u vrednosti od 3000 dinara, kao i zdravstveni pregled u privatnoj ordinaciju u vrednosti od 2500 dinara.

Da li je Škola samo za početnike ili i za iskusnije?

Otvoreni smo i  za iskusnije trkače i trkačice, t.j one koji su već  istrčali polumaraton i hoće da istrče svoj lični rekord ili ful maraton.

U novom semestru Škola je organizovana po niovima. Pre svakog početka semestra radimo test koji nam pomaže da ljude približnih sposobnosti svrstamo u grupu, kako biste mogli što bolje i sistematičnije da napredujete bez improvizacija na samom treningu.

 1. Nivo A1 – Početni nivo utreniranosti u koju ubrajamo i GRUPU ZA HODANJE. Cilj je 5km na Beogradskom maratonu, ali će većina istrčati 10km na treningu.
 2. Nivo A2 – Srednji nivo, pojedinci koji će spremiti po prvi put svoj polumaraton
 3. Nivo A3 – Napredni nivo, već iskusniji trkači, svršeni polumaratonci/ke koji će pokušati da na teškoj stazi BG maratona postignu svoje najbolje vreme.

Cena Škole trčanja

Cena polugodišnjeg programa uz max 74 treninga je u nivou cene mesec dana rada sa individualnim trenerom. Saznajte sve o načinima plaćanja  i prijavite se na www.skolatrcanja.com.

Broj mesta u Zimskoj školi trčanja nažalost je organičen kapacitetom sale za trening. Upisaćemo maksimalno 60 školaraca, a pravilo je – rane prijave imaju prednost.

Rezervišite svoje mesto na vreme jer je sledeća šansa u maju 2019. godine!

[button color=“white“ size=“big“ alignment=“none“ rel=“follow“ openin=“samewindow“ url=“http://skolatrcanja.com/“]KRENI DA TRČIŠ U ŠKOLI TRČANJA[/button]
Kipčoge nije dobio svoju agegrup plaketu? Kuda ide ovaj svet!
NEED FOR SPEED: APATIN – ili priča o tome kako se snovi ponekad i ostvare
Tags: , , , ,

Povezani članci

2 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed