Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

Patika za trčanje koju nikada nećete posedovati. Ekološki model koji će biti iznajmljivan i po završetku korišćenja u potpunosti recikliran

on cyclon

Švajcarski proizvođač obuće On smatra da je krajnje vreme da proizvodnja i korišćenje patika za trčanje bude lakše i bolje za životnu sredinu nego ranije. Zato su pokrenuli novi koncept pod nazivom On Cyclon.

Šta je On Cyclon koncept?

Kompanija lansira svoju prvu patiku koja se u potpunosti može reciklirati. Ova patika će biti deo koncepta u sklopu kog će On iznajmljivati patike umesto da ih prodaje.

I patika i ova usluga iznajmljivanja patike nazvani su Cyclon, a to je projekat kojim ćete moći da smanjite trag zagađenja koje se dešava kako bismo imali udobne patike za trčanje. Kada Cyclon patike dođu do kraja života, biće vraćene u fabriku i iskorišćene za izradu novih.

On Cyclon – o modelu

Model je namenjen za trkanje. Imaće težinu manju od 200 grama i dizajnirana je tako da trkačima pruži lakoću i veliki povrat energije za postizanje vrhunskih rezultata.

On Cyclon novi model patika koji će moći samo da se iznajmi i biće 100% recikliran

Pad peta prsti će u Cyclon modelu biti 8mm

Gornji deo je napravljen od materijala izvedenog od ricinusovih zrna, dok je đon napravljen od Evonik polimera koji je deo iste porodice kao i gornji.

Kada završite sa korišćenjem ovih patika i vratite ih, patike se melju i ponovo koriste u celini za izradu delova potplata. Konkretno, reciklirani materijal će se pretvoriti u gredice, prilagođenu ploču koja se nalazi između srednje potplate i gornjeg dela kako bi ublažila udarac kada noga udari o tlo.

Cyclon patika će biti 100% reciklirana kada završite sa njenim korišćenjem.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kako da iznajmite svoj par?

Da biste došli do Cyclon, moraćete da se prijavite na On sajtu, položite depozit od 30 dolara koji će vam doneti prvu seriju ovih patika kada bude puštena prva serija u drugoj polovini 2021.

Kada vam patike stignu , bićete vam automatski naplaćeno 30 dolara mesečno uz minimalnu obavezu od šest meseci.

Generalna ideja je da ćete ih menjati svakih šest meseci kako biste bili sigurni da nikada nećete istrošiti cipele toliko da rizikujete povrede.

A uz to, uvek možete dobiti novi par patika za trčanje bez uobičajene krivice za životnu sredinu povezanu sa kupovinom novog para.

Kako vam se čini ovaj ekološki model? Da li biste iznajmili patike za trčanje?

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Gedžeti za trčanje

Lululemon, poznata kanadska sportska marka, je izbacila Blissfeel, svoje prve ženske patike za trčanje. Prve Lululemon ženske patike za trčanje Lululemon je godinama nagoveštavao...

Patike za trčanje

„Patike moraju biti tri stvari: lagane, udobne i izdržljive.” Bill Bowerman, suosnivač Nike-a. Od kada je Bill Bowerman, suosnivač Nike-a unapredio trkačke patike time...

* Naslovna

Veoma često sam u direktnom kontaktu sa trkačima, posebno onim trkačima koji iza sebe imaju dug staž u trčanju, čuo neke od ovih mitova....

* Naslovna

Vodeći brendovi patika za trčanje i dalje osećaju posledice zbog zatvaranja fabrika u Vijetnamu, tako javlja sajt posvećen novostima iz industrije proizvodnje obuće footwearnews...