Vesti

„Maratonski Oskar“ u maratonskom gradu za Beogradski maraton

Nema komentara

Najznačajnije priznanje u svetu maratona i uličnih trka biće dodeljeno Beogradskom maratonu u Atini 09.11.2018. godine.

Svetsko udruženje maratona i uličnih trka (AIMS) objavilo je da će najznačajnija globalna nagrada u svetskom trkačkom pokretu „AIMS 2018 Social Award“ – Maratonski Oskar – biti dodeljena dva dana pre čuvenog Atinskog maratona (AMA-Athens marathon the authentic), koji se održava 11.11.2018. godine.

Priznanje će Beogradskom maratonu biti uručeno na Gala priredbi koja će biti organizovana u čuvenoj Megaron Atinskoj koncertnoj dvorani, uz prisustvo atinskih i grčkih zvaničnika, predstavnika AIMS-a, kao i direktora drugih svetskih maratona. Dodelu će uživo prenositi Hellenic Broadcasting Corporation.

Izvor: Jonas Kaufmann – Unofficial Web Site

„Best Marathon Runner Award Gala“ zajednički organizuju AIMS, Atinski maraton (AMA) i region Atika – pod pokroviteljstvom Grčke nacionalne turističke organizacije i Atinskog međunarodnog aerodroma.

Tom prilikom biće uručene još četiri svetske nagrade za 2018. godinu: za najboljeg maratonca, za najbolju maratonku, za životno delo i Zelena nagrada (Green Award).

AIMS je Svetsko udruženje maratona i uličnih trka sa 447 najznačajnijih trkačkih događaja iz 117 zemalja – među kojima su i najpoznatiji i najveći svetski maratoni poput Njujorškog, Bostonskog, Berlinskog, Čikaškog, Pekinškog, Tokijskog, Pariskog, Moskovskog i mnogih drugih.

Beogradski maraton je član AIMS-a od 1990. godine.

Trkačka zima u Beogradu: treniraj trčanje kroz 5 programa!
Otvorene prijave u BRC Youngsters, prvi program trčanja za mlade od 16 do 25 godina
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed